Gwyneth Paltrow: Málem skončila v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gwyneth Paltrow: Málem skončila v léčebně!

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow (ČTK)

Americká herečka Gwyneth Paltrow (38) poté, co v pondělí završila svůj životní sen, otevřela svoji třináctou komnatu.

Počátkem týdne se nesmazatelně zařadila mezi slavné. Byla odhalena její hvězda na hollywoodském chodníku slávy v kalifornském Los Angeles. Tu ji už nikdo nevezme. Zřejmě proto byla v tu chvíli otevřenější.

Prozradila na sebe například to, že po porodu svého druhého dítěte Mosese v roce 2006 trpěla mimořádně silnými poporodními depresemi.

Dneska už nechápe, proč byla tehdy zralá na léčebnu, když po narození dcery Apple dva roky předtím jí bylo naprosto skvěle.

„Cítila jsem se jako zombie. Nemohla jsem otevřít své srdce, nemohla jsem uvolnit svoje emoce, nemohla jsem komunikovat,“ řekla magazínu Good Housekeeping. „Myslela jsem si, že jsem mizerná matka a strašný člověk,“ dodala.

Právě v těch chvílích chtěla hledat pomoc u odborníků...

Paltrow je provdána za frontmana britské rockové skupiny Coldplay Chrise Martina. Žijí se dvěma dětmi v Londýně. Byl to prý právě manžel, který ji jako první pomohl rozeznat, že trpí těmito potížemi. A pomohl jí je překonat.

Oscarová herečka se teprve před několika měsíci v klidu vrátila ke své práci, objevila se v jedné televizní show a hraje v novém filmu Country Strong.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.