Herečka Gwyneth Paltrow: Hledám chůvu! Latina, řečtina a tenis podmínkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Gwyneth Paltrow: Hledám chůvu! Latina, řečtina a tenis podmínkou!

Herečka Gwyneth Paltrow chce pro své milované potomky jen tu nejlepší péči. Otázkou ale je, jestli své požadavky nepřehání a zda to vůbec děti ocení...
Herečka Gwyneth Paltrow chce pro své milované potomky jen tu nejlepší péči. Otázkou ale je, jestli své požadavky nepřehání a zda to vůbec děti ocení... (Profimedia.cz)

Pro děti jen to nejlepší. Toho si je britská herečka Gwyneth Paltrow (38, Dokonalá vražda) dobře vědoma a je ochotna platit jejich vychovateli 1,8 milionu korun ročně. Podmínkou je, že dotyčný(á) bude schopen(a) učit děti pěti jazykům včetně starověké řečtiny a latiny, jachtaření a tenisu.

Že toho chce Gwyneth moc? Ale to ještě nejsme u konce jejích požadavků! S manželem Chrisem Martinem (34) chtějí dětem Mosesovi (5) a Apple (7) poskytnout to nejlepší, co je k mání. Proto musí vybraný vychovatel ovládat také francouzštinu, japonštinu a případně čínštinu, navíc se vyznat ve filozofii, malířství, divadelním dramatu a hře v šachy...

Protihodnotou je kromě peněz i fakt, že vybraný kandidát by s dětmi trávil jen dvě až čtyři hodiny denně. Herečka a její manžel by mu uhradili veškeré cestovní náklady, pronájem bytu v Londýně, pronájem služebního vozu a k tomu by dostal devět týdnů dovolené ročně. O víkendu se ovšem pracovní doba prodlužuje na sedm hodin.

Otázkou je, kde takového všeuměla hledat...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.