Nováková a Bendig: Přistiženi při líbačce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nováková a Bendig: Přistiženi při líbačce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Sandra Nováková (28) to nejspíš se svým snoubencem Janem Nejedlým (41) nemyslí příliš vážně. Svedla totiž podstatně mladšího finalistu SuperStar Jana Bendiga (17).

Jejich milostnému vzplanutí ale naštěstí přihlížel filmový štáb a Sandra tak nemůže být nařčena z nevěry. S Bendigem se líbala během natáčení filmu Školní výlet, který se v kinech objeví v březnu příštího roku.

Scénář Novákové s Bendigem předepisoval pikantní scénu v kuchyni hotelové restaurace, kde je z milostných hrátek nevědomě vyruší herečka Uršula Kluková. Ve filmu se objeví i herecké legendy Stanislav Zindulka a Blanka Bohdanová.

Honza Bendig si zahrál nesmělého kuchařského praktikanta, jehož svede hotelová pokojská. „Moc jsem se styděl, hlavně jsem vůbec nevěděl, co si mohu dovolit a co ne. Sandra je ale zkušená herečka a pomohla mi zvládnout trému. Tuto scénu jsme točili asi jen třikrát, škoda,“ řekl mladý zpěvák o nové zkušenosti.

Sandra Nováková si spolupráci s ním pochvaluje: „Jeho slušnost a pokora učarovala celému filmovému štábu. Vůbec jsem neměla pocit, že je zatím jen filmový elév. Hodně jsme se nasmáli.“

Přečtěte si
pm2243
31. 12. 2011 • 23:39

S cikanem se pari ?

milenka01
9. 8. 2011 • 15:01

Nevím proč admin smazal příspěvek k špatně pojmenované fotce, jméno herečky opravil, ale zase špatně "Libuše Švormová" a nééé Jiřina. Myslím si že takové to upozornění čtenářů na chyby redaktorů není v rozporu s pravidly diskuse, ale ostuda bulvárního plátku AHA, který ukazuje chyby druhých a své smaže ani se neomluví

zsz76
8. 8. 2011 • 12:59

pěkný článek, zavádějící titulek si holt odmyslím ;-) je hezké, že i bulvár dokáže normálně informovat, a ne pouze každého pošpinit, zesměšnit a zadupat pod zem, tak jako to dělají jiné bulvární plátky. Honzovi to na fotkách moc sluší, na film se těším

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.