Vánoce zpěváka Bendiga: Dárky za desetitisíce! Piano i drahý šperk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vánoce zpěváka Bendiga: Dárky za desetitisíce! Piano i drahý šperk!

Fotografie
Fotografie (internal)

To se jen tak nevidí! Zpěvák Jan Bendig (16) musel být celý rok fakt velmi hodný. Takové množství dárků pod stromečkem mohou vycházející hvězdičce ostatní teenageři jen závidět. Cena nadílky se vyšplhala do desetitisíců korun!

Jeden z dárků, digitální kameru, dokonce Honza dostal už v předstihu. „Tak trochu jsem blázen do natáčení nejrůznějších humorných videí a parodií a to už od Superstar, kde jsme točili s Denisem Lachem, Martinem Chodúrem, Monikou Bagárovou a Benem Cristovaem,“ radoval se s tím, že možná dřív než nové desky se od něj fanoušci dočkají nové grotesky.

Pod stromečkem ale nakonec našel ještě několik dalších dárků, jako například zlatý prsten s černým kamenem, několik balení luxusní kosmetiky i oblečení. Hlavní hřeb Štědrého večera, tedy piano, neměl pod stromečkem, ale ve vstupní hale jejich hradeckého domu. Pod stromeček se totiž nevešlo. Pro Honzu je to největší z dárků především proto, že ho potřebuje ke své práci – bude na něm skládat nové hity.

Mladičký zpěvák však nezůstal ostatním členům rodiny nic dlužen. „Vybral jsem pro každého něco, abych udělal radost všem. Mamce jsem koupil její oblíbený parfém, tátovi jsem dal bačkory. Ale nesmějte se, ty bačkory jsou totiž skutečně super, jsou na způsob fotbalových kopaček. Sestře jsem vybral nějaké oblečení, mladšímu bráchovi jsem musel sehnat jeho oblíbený svetr. Byla to fuška, ale povedlo se. A staršímu bratrovi jsem koupil košili, kterou mu tak trochu závidím…no třeba mi ji někdy půjčí,“ dodal Honza.

Honza nezapomněl na oplátku podarovat své rodiče.

ČTĚTE TAKÉ

Magda Malá se luxusu nedočkala: Přítel na dárcích šetřil

Celebrity dávají tipy na dárky!

Silvestr komerčních televizí - Převálcuje Bílá Mareše?

Jan Bendig: Rande s tmavovláskou! Šeptali si do ouška a přejídali se! Hned třemi chody!

Jan Bendig: Zpívá píseň Bastardům. Je i o Romech. A on je přeci Rom...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.