Dyk s Vilhelmovou: Už netají svůj vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dyk s Vilhelmovou: Už netají svůj vztah!

Vojta Dyk
Vojta Dyk (Aha! –Pátek, Kundrát, Hykl, Černovský)

Poté, co před pár dny deník Aha! informoval o noční schůzce Vojty Dyka (25) a Tatiany Vilhelmové (32), nabraly události rychlý spád.

Nový pár českého showbyznysu, jehož situace je o to pikantnější, že je herečka a matka dvou dětí stále vdaná za produkčního Pavla Čecháka, přestal tajit svoji lásku, která podle všeho trvá už několik měsíců.

„Z těch fotek je přece jasný, jak to mezi námi je,“ snažila se ještě nedávno mlžit herečka, která vzápětí úplně obrátila, když s úsměvem na rtech nevyvrátila, že s Dykem opravdu chodí. Důkazem budiž třeba jejich romantické dostaveníčko v sobotu odpoledne. To mladý zpěvák, který se teprve nedávno rozešel s herečkou Markétou Frösslovou (23), trávil u Vilhelmové doma.

I Dyk, který je stejně jako jeho nová láska známý tím, že nerad komunikuje s novináři, překvapil svou sdílností. „Já bych to klidně udělal,“ vzkázal po kamarádovi frontman Nightwork serveru super.cz, když jej oslovil s tím, aby s Vilhelmovou konečně zapózovali společně. Fotografové je navíc včera přistihli ruku v ruce na romantické procházce na Pražském hradě.

Dvojici spojila hra Bláznivý Petříček, které spolu loni na podzim začali zkoušet a 15. listopadu mělo v pražské La Fabrice premiéru. Pikantní na celé věci je, že si v příběhu zahráli mileneckou dvojici...



Přečtěte si
andrejka4596
15. 3. 2011 • 10:10

tana je vyborna a sympaticka herecka, to same vojta takze at jsou spolu stastni, ale proč píšu, pomozte prosím mému kamarádovi Mirkovi a podepište petici ať mají Mirkové svátek místo té dnešní Idy. na encyklopediestylu.cz v sekci novinky. Dekuji!!! mejte hezky den!!!

atramka
14. 3. 2011 • 14:06

týždňov už budú od seba, ona je stará koza a on si bude hľadať rovesníčku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.