Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová: Noční rande! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová: Noční rande!

Vojta a Markéta. Tenhle vztah už je minulostí.
Vojta a Markéta. Tenhle vztah už je minulostí. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Hvězda koncertních pódií Vojtěch Dyk (25) se po rozchodu s přítelkyní už oklepal.

Noc ze středy na čtvrtek strávil s herečkou Tatianou Vilhelmovou (32) v pražském klubu La Fabrika. Chodí spolu? Nebo si jen tolik rozumějí? „Co tím sledujete?“ zaskočeně reagovala Vilhelmová na náš dotaz.

Zpěvák skupiny Nightwork Vojta Dyk je mladý, talentovaný, úspěšný a momentálně také nezadaný. Před pár dny se totiž rozešel s herečkou Markétou Frösslovou (23) a svůj smíchovský byt obývá sám.

Stále častěji je však vidět ve společnosti herečky Tatiany Vilhelmové. Už o víkendu přišel Dyk za Tatianou na večírek po předávání Českých lvů, kde si s ní dlouze povídal.

Oba se sblížili díky divadelní hře Bláznivý Petříček, kterou uvádí pražská La Fabrika. V ní představují životní partnery a zajímavostí je, že Vilhelmovou do hry obsadili právě na přání Dyka.

Po středečním představení, na které dorazili i jeho kolegové z kapely Nightwork, zůstal Vojta s Tatianou v klubu skoro do rána. V půl čtvrté se vypotácel opilý ven a nechal se přivolaným řidičem odvézt svým autem domů. O pár minut později vyšla na ulici i Tatiana a odcestovala do svého bytu na Žižkově.

„Z těch fotek je to přece jasný, jak to mezi námi je,“ napsala nám herečka. Tu už před časem deník Aha! nachytal na noční schůzce s tanečníkem Petrem Čadkem (32), se kterým soutěžila ve StarDance. Vilhelmová je přitom vdaná a má dva syny.



Přečtěte si
andulaanca
12. 3. 2011 • 08:04

On je takový milý lesbounek. Ráda ho vidím, ale jako muž mě nepřitahuje. Je na něm hodně zženštělého.

alenkaa
11. 3. 2011 • 16:35

ženy v pokušení

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.