Ze zákulisí Andělů: Opustí Dyk kamarády z NightWork? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ze zákulisí Andělů: Opustí Dyk kamarády z NightWork?

Kapela si z večera odnesla tři ceny.
Kapela si z večera odnesla tři ceny. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Celkem tři sošky Anděla si letos odnesla skupina NightWork v čele s Vojtou Dykem (25). Fenomenální úspěch »teplákové« partičky ale kalí fakt, že šestice mladíků trpí pracovním vytížením svého frontmana.

Dyka totiž kromě hraní v kapele zaměstnává také divadlo, časté filmování a řada dalších projektů, kvůli kterým se musí ostatní uskrovnit. On se svých »vedlejšáků« totiž nehodlá vzdát. Ohrozí tím existenci kapely?!

Málokterá kapela zaznamenala v poslední době takový úspěch jako právě NightWork. Potomci slavných rodičů totiž názorně dokázali, že jim kromě zvučného jména byla dána do vínku i pořádná dávka talentu.

„Kluci si to moc dobře uvědomují a klidně by se angažovali ještě víc, ale mají svázané ruce. Vojta má celou řadu jiných aktivit a zbytek kapely se tomu musí podřizovat. Už několikrát se to snažili vyřešit, ale neúspěšně – nejde totiž skloubit všechno dohromady,“ nechal se slyšet zdroj blízký skupině, která už jednou měla na mále. To když se loni v létě rozkřikla zpráva, že Dyk kvůli pracovnímu vytížení odchází a na jeho místo měl nastoupit zpěvák Martin Růža.

Přitom si sám Vojta uvědomuje, že vražedné tempo, které nasadil, nemůže vydržet dlouho. „Je toho hodně a já jsem se rozhodl radikálně změnit život. Když jsem nedávno se zablokovanou páteří dorazil na pohotovost, kde mi sestřička řekla: »Zase vy?«, uvědomil jsem si, že takhle to není dobře,“ přiznal Dyk.

Kromě toho si posteskl, že i přes velký úspěch ho jen NightWork neuživí. „I když je o nás zájem, není úměrný penězům, které do toho dáme. V zahraničí jsou podmínky pro práci lepší,“ posteskl si Dyk, který bude muset brzy svoji skvěle našlápnutou kariéru stůj co stůj přehodnotit. Mají se snad fanynky oblíbené skupiny začít bát?!

Hana Hegerová - Už nemůže ani chodit!

Hana Hegerová už chůzi nezvládá.

Šansoniérka Hana Hegerová (79) se musela omluvit z předávání cen Anděl, kde byla nominovaná hned v několika kategoriích. Její zdravotní stav jí nedovolil opustit dům. „Mám vážné zdravotní problémy, to je jediná informace, kterou bych ke své omluvě použila,“ řekla deníku Aha! Hegerová, jež na slavnostním ceremoniálu promlouvala pouze ze záznamu.

Zpěvačka se zřejmě ještě pořád nevzpamatovala z operace, kterou podstoupila před osmi měsíci. „Problémy s nohou jsou horší a horší. Když mě naposledy operovali, snižovali mi vápno v kostech,“ svěřila se Hegerová, která už má bohužel i vyměněnou kyčel. Léta totiž bojuje s problémy týkajícími se pohybového aparátu.

Umělkyně se tak čím dál méně objevuje ve společnosti. Pohyb jí bohužel neulehčuje ani francouzská hůl, díky níž se může alespoň pomalu přesouvat z místa na místo. Komplikace však byly tak závažné, že se zpěvačka bála vyrazit i se svou pomocnicí berlou. Zpěvačka se ucházela o sošku Anděla coby nejlepší zpěvačka a šanci mělo i její album Hana Hegerová – Mlýnské kolo v srdci mém.

Anna K.

Anna K.
Anna K.

Zatímco loni se na předávání Andělů objevila Anna K. (45) v blonďaté paruce, kterou nosila kvůli onkologické léčbě, letos už se vyléčená mohla naplno oddávat všeobecné radosti. Třeba se svým kamarádem, členem Lucie a kapely Wanastowi Vjecy Robertem Kodymem (44) se přivítala královsky.

Lucie Bílá

Lucie Bílá

Zpěvačka roku a zároveň dvacetiletí Lucie Bílá (44) měla z ocenění velkou radost! Tu jí ale kazil fakt, žepo skončení přenosu musela k zubaři kvůli injekci, aby druhý den mohla vůbec zpívat.

Lejla Abbasová

Lejla Abbasová

Moderátorka Lejla Abbasová (31) přišla o berlích. Zlomila si totiž při lyžování kost v koleni a minimálně dva měsíce se musí kurýrovat. Doprovod jí dělal milenec, exministr Michael Kocáb (56).

Debbi

Debbi

V Dortmundu narozená zpěvačka Deborah Kahl (17), kterou nikdo nezná jinak než Debbi, si z Andělů odnesla ocenění Skladba roku. Její písnička Touch The Sun, kterou zná každý z reklamy na nejmenovaný alkoholický nápoj, se totiž zakrátko stala hitem.

E. Střihavková a A. Koller

E. Střihavková a A. Koller

Vzájemné sympatie se mladému páru Evě Střihavkové (20 – dceři Kamila Střihavky) a Adamu Kollerovi (24 – syn Davida Kollera) na veřejnosti projevovat moc nechtělo, v soukromí ale tvoří pár. A zatímco Adam se potatil a věnuje se muzice, Eva se blýskla v castinzích na Českou Miss.



Přečtěte si
repro
26. 2. 2011 • 12:16

Pokud se tady muzikou neuživí ani zrovna nejpopulárnější kapela, tak to je dost smutný.

andulaanca
25. 2. 2011 • 17:34

lesbouni .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.