Milenci Vilhelmová a Dyk: První společné Odcházení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenci Vilhelmová a Dyk: První společné Odcházení!

Vojta s Tatianou odcházeli z kina ve čtvrt na čtyři ráno...
Vojta s Tatianou odcházeli z kina ve čtvrt na čtyři ráno... (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Zřejmě nejočekávanější filmová událost roku – premiéra filmu Václav Havla (74) Odcházení...

Odstartovala sice dramaticky vyhlížejícím Havlovým zakopnutím přímo na jevišti při děkovačce v pražské Lucerně, pak ale exprezident chytil druhý dech a na večírku ve Slovanském domě vydržel až do půlnoci! Sotva mu stačila i jeho manželka Dagmar, která ten den slavila 58. narozeniny, či milenecký pár Tatiana Vilhelmová (32) a Vojta Dyk (25), kteří se spolu popr-vé ofi ciálně ukázali ve společnosti.

Při Havlově pádu ztuhla přítomným krev v žilách, sám prezident jej ale odbyl mávnutím ruky. Mnohem více než pád ho mrzelo, že k němu došlo na veřejnosti. „Bylo tam asi čtyřicet fotografů, a všichni mi šlehali blesky do obličeje,“ postěžoval si rozmrzele, aplaus vestoje po vřele přijatém filmu mu to ale vynahradil. A přestože se u oslabeného státníka s hůlkou neustále drželi bodyguardi s připraveným vozíkem, nakonec jej nebylo zapotřebí.

Ve VIP salonku rozjetého večírku vydržel až do půlnoci a přijímal jednu audienci za druhou. Dříve než on odešla i jeho manželka, oslavenkyně Dagmar. „Tihle mladí kluci mají výdrž...,“ komentovala se smíchem manželovu společenskou náladu. „Kluci, ale přeci jen pro Vaška dojděte, už by měl jít domů, je unavený,“ požádala svůj doprovod poté, co ji odvedl k autu. Přeci jen asi odhaduje možnosti svého muže lépe než on sám.

Hlavními hvězdami večírku se ovšem stali milenci Vilhelmová a Dyk. Tatiana byla na večírku zprvu jen s hereckými kamarády z filmu, zejména Evou Holubovou, o půlnoci za ní ale dorazil a s Havlem na schodech se míjel její milý Vojta. Ve společnosti spolu byli oficiálně poprvé a tak si zábavu užívali až do čtvrt na čtyři! Poté odjeli každý svým vozem, cíl ovšem měli stejný – Dykův byt na Smíchově.



Přečtěte si
winterfreshka
24. 3. 2011 • 19:49

Takových sekretářek se dnes a denně chodí do práce ...ku.rvit a takových chlapů si jde hodit bokem,předstírajíc svůj spokojený manželský život.Jsou snad oni jediní??!!Úchylní škrabáci by jim vlezli nejradši i pod duchnu .

defakto
24. 3. 2011 • 17:48

Jinak by po nich ani pes neštěk !!!

miasek
24. 3. 2011 • 14:37

Ja jsem rada kdyz mam par hodin pro sebe a ona porad nekde ponocuje v klidecku ;-( Dyk je krasavec, ale ani pro nej byla jsem casto nesehnala hlidani ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.