Seriál Dokonalý svět: Dyk spáchá sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriál Dokonalý svět: Dyk spáchá sebevraždu!

Dyk připravil seriálový časopis o deset milionů korun, na hodinu ho vyhodí, což Dyk neunese.
Dyk připravil seriálový časopis o deset milionů korun, na hodinu ho vyhodí, což Dyk neunese. (TV Nova, Larry D. Horricks)

Miláček dívek i žen Vojta Dyk (25) dnes v seriálu Dokonalý svět, kde ztvárňuje stylistu Oskara, spáchá sebevraždu! „Připraví časopis o deset milionů a dostane okamžitou výpověď, což psychicky neunese. To však nebude jediný důvod jeho zoufalého činu,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí seriálu.

Ačkoliv vina není jen na Dykových bedrech a za problém může i Jitka Čvančarová (32, Michelle), vezme Dyk vše na sebe. Nikdo se ho nezastane. Juraj Kukura (63, Maxa) z celé situace málem dostane infarkt a nadaného stylistu na hodinu vyhodí. Ten to ale neunese a zabije se.

Celý seriál, jehož děj se točí kolem módního časopisu Grace, je poskládán ze střípků skutečného života tvůrčího týmu. „Postava Vojty Dyka je napsána podle stylisty Dana Procházky, který stejně jako seriálová postava tak nějak omylem spáchal sebevraždu,“ prozradila režisérka Tereza Kopáčová.

Juraj Kukura

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.