Jan Kraus se porval: Kvůli této fotce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Kraus se porval: Kvůli této fotce!

Ivana Chýlková se rozčílila, když zahlédla fotografa. Kvůli této fotce se porval!
Ivana Chýlková se rozčílila, když zahlédla fotografa. Kvůli této fotce se porval! (Showpix)

Moderátor Jan Kraus (57) včera s brunátným obličejem bránil partnerku Ivanu Chýlkovou (47).

Zezadu napadl fotografa, který pořídil běžný snímek herečky. Teď Krausovi hrozí trestní oznámení. „Byl v úplném amoku, zuřil a vyhrožoval mi. Přitom mě držel natlačeného na plot a chtěl mě uhodit. V jednu chvíli už to bylo tak vyostřené, že ho Chýlková musela okřiknout, aby se uklidnil,“ popsal deníku Aha! situaci fotograf mediální agentury Showpix.

Včera dopoledne bylo před bytem Jana Krause a Ivany Chýlkové pěkně rušno. Honička v autech, nadávky, vyhrožování i pěstní souboj – situace jako na Divokém západě. Z několika cvaknutí spouště fotoaparátu se stal boj na pěsti. „Vyfotil jsem Chýlkovou před domem, ona mě zahlédla a začala nervózně telefonovat. Až pak mi bylo jasné, že volá svému partnerovi Janu Krausovi,“ popsal fotograf mediální agentury.

Poté, co několikrát zmáčkl spoušť, se odebral na autobusovou zastávku. Jenže náhle přišel nečekaný útok. „Ti dva sedli do auta a začali mě pronásledovat. Pak na mě Kraus zezadu zaútočil, natlačil mě na plot. Křičel, že mi jednu napálí, ať prý okamžitě smažu všechny pořízené snímky,“ dodal fotograf, který si z potyčky odnesl krvavé poranění ruky.

Vše nakonec řešila policie, kterou přivolala Chýlková. Tu asi rozčílilo, že by se mohla někde objevit nenalíčená, a proto zpanikařila a povolala Krause. „Na příkaz policie jsem měl fotografie smazat. Policisté mě upozornili, že mohu podat trestní oznámení. Nejdříve jsem měl ale podstoupit vyšetření ruky. Pak jsem se odebral na vyšetřovnu, kde jsem detailně popsal napadení,“ dodává fotograf, kterému se tak nepodařilo nafotit důkazy rozzuřeného moderátora.

Zato Kraus s Chýlkovou mají všechny trumfy v rukou, protože si vše natáčeli na mobil.

Co říká Kraus: Celý incident popsal večer ve svém pořadu na rádiu Frekvence 1.

Co se vlastně stalo?

„On fotil Ivanku, ta volala, že tam nějaký člověk fotí a poskakuje s foťákem. Vyběhl jsem a on začal utíkat. Tak jsem ho chytil, protože jsem výborný běžec, a řekl jsem mu, ať to vymaže! On to nechtěl vymazat, tak jsme přivolali policii. Řekl jsem jim, že porušil zákon na ochranu osobních dat, protože tam je číslo našeho domu, našeho bydliště, a taky že je to stalking – nemístné obtěžování a pronásledování. Policisté mu řekli, ať ukáže fotky. Objevili, že tam je číslo domu, a tak ho požádali, ať to vymaže. On to vymazal a tím to skončilo.“

Co jste dělal, aby vám neutekl?

„Držel jsem ho silou vůle. Samozřejmě jsem ho požádal, ať to vymaže, a on chtěl utéct. Tak jsem ho držel, než přijela policie. Držel jsem ho za tašku a za oblečení.“

Došlo k nějakému zranění?

„Nestalo se mu nic! Já to mám celé na videu, takže jsem klidný.“



Přečtěte si
britva
8. 1. 2011 • 10:45

toho nabubřelýho Krause.je to naprostej trapák a tím jak stárne, tak se z něj stává protivnej a zlej člověk.no, tak mu někdo vyfotil jeho starou krůtu, no, bóže

johanzen
8. 1. 2011 • 09:53

opravdu vypadá jako Jožin z bažin. Když není nalíčená, měla by používat nějakou škrabošku, aby neděsila děti.

bobina
8. 1. 2011 • 09:03

protože kritizovat Krause za to jak vypěnil může jen ten,kdo takový nechutný hon na svoji osobu nezažil! A spojovat to s tím,že se Krausovi vrací to,jak moderuje svoji Talk show je naprosto scestné protože to je o něčem jiném. Někdy mi připadá že jsou lidi jako opice,které se nechají manipulovat čímkoli a kýmkoli. Prostě jako politici,kam vítr,tam plášť,jak se to zrovna hodí.Buď na tu osobu pějí chválu,nebo obratem dští síru podle toho jaký má v současnosti kurz a podle toho jaký je názor většiny. Někdy mám pocit,že těmto lidem by stačilo ke svému životu kdyby se uzákonil lynč a důtky k tomu. Potom by si s chutí každý šlehl aby potlačil to své nechutné moralistické "JÁ".

dannaa
8. 1. 2011 • 07:26

Není to tak dávno,co urážel Moravu, která mu nic neudělala.Nesmyslně,hloupě a bezdůvodně. Nerozumím jeho vzteku,když někdo bude chtít,adresu si zjistí.Možná si ve svém pořadu posiluje své sebevědomí neb je uvnitř velmi křehký a zranitelný mnohonásobněji,než lidé,které zve,neboť oni jeho narážky a urážky ustojí,zatímco pan Kraus jak je vidět asi ne. Jde do agrese. Ano,ano,když se navážím do druhých,musím počítat,že se to vrací....tak tak pane Kraus....pokud mně budete chtít natlouc jsem tady....kolty nebo meče ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.