Kraus získával ženy podvodem: Pořád jsem jim lhal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kraus získával ženy podvodem: Pořád jsem jim lhal

Jan Kraus to se ženami umí.
Jan Kraus to se ženami umí. (ara )

Je to zajímavé přiznání. Populární moderátor Jan Kraus (57) se rozpovídal o tom, jak v minulosti získával ženy. A byla to velká zábava. Kraus dokonce přiznal, že si neváhal pomoct různým upravováním skutečnosti.

„Skoro nikdy jsem jim neříkal pravdu, pořád jsem lhal,“ prohlásil v rozhovoru pro magazín Ona Dnes. „Bral jsem to tak, že musím ženu, která se mi líbila, získat třeba i podvodem, aby po čase sama zjistila, že jsem báječný.“

Podle Krause, který po rozvodu s manželkou Janou žije s herečkou Ivanou Chýlkovou, tím vlastně dával ženám šanci, aby napravily svou chybu, když to nepoznaly hned na začátku. „V tom případě jsem je musel malinko obelhat, aby se dostaly do toho nádherného soužití se mnou,“ tvrdí moderátor.

Z vyprávění Krause vyplynulo, že se takto musel dostávat před zástup urostlých „blbečků“, kterým měly ženy sklon podlehnout. „Musel jsem se ze zadním pozic probojovat dopředu,“ vysvětluje Kraus. „Což byl sakra zápřah,“ ulevil si.

Kraus však byl v tomto případě i schopen projevit pochopení pro ženy, které se zdráhaly mu padnout do náruče. „Bral jsem to jako jejich chvilkovou krizi, že si neuvědomily, kdo se o ně uchází a o co tak přichází,“ říká populární bavič.

ČTĚTE TAKÉ

Krausovi vadí vyhánění kuřáků

ČT se Krause nevzdá - Zopakují Uvolněte se, prosím

Herec Jiří Krampol prozradil: Zavedu erotickou výchovu v domově důchodců!

Šišková ruší představení! Kvůli Langmajerovi!

Silvestr komerčních televizí - Převálcuje Bílá Mareše?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.