Dara Rolins: Milion za nic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins: Milion za nic!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na Daru Rolins (37), která se po sérii životních ran utekla vzpamatovat za oceán a načerpat klid v duši, se usmálo štěstí v neštěstí! Přestože televize Prima zrušila připravovaný projekt X Factor, kvůli kterému si Dara rozhněvala Novu, a hrozilo, že spláče nad výdělkem, slíbený milion dostane!

„Proběhla schůzka se zástupci televize Prima a televize JoJ. Nechali si ještě nějakou lhůtu, kdyby se cokoliv změnilo, ale v tuto chvíli to vypadá, že soutěž X Factor se na jaře realizovat nebude. Televize nás však ujistily, že chtějí dostát všem svým závazkům,“ prozradila deníku Aha! po včerejším jednání Dařina manažerka Eva Skallová.

„Je jim jasné, že Dara dohodou s nimi přišla o spolupráci s televizí Nova a tudíž o porotcování další Česko Slovenské SuperStar. Jsou proto připraveny vyplatit sjednaný honorář a nabídly další formy budoucí spolupráce,“ vysvětlila manažerka.

Již dříve se spekulovalo, že Dařin honorář měl být milion korun. Dveře však Rolins zřejmě nemá úplně uzavřené ani u konkurence, i přesto, že po uzavření dohody s Primou ji Nova vyhodila z moderování Českého slavíka. „Obecně o obnovení spolupráce se bavíme i se zástupci televize Nova. Na jaře se však Dara zřejmě v žádném z formátů neobjeví, budeme se věnovat převážně hudebním počinům,“ dodává Skallová.

Dara tak bude mít více času dát se dohromady nejen po tragické nehodě, kdy v létě pod koly jejího vozu zahynul člověk, ale i po rozchodu s partnerem a otcem dcery Laury (2) Matějem Homolou (37). Krachem soutěže tak jen ztratila poslední důvod spěchat zpět do Čech ze svého dobrovolného vyhnanství v USA.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.