Dara Rolins: Konec smutku! Vracím se domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins: Konec smutku! Vracím se domů!

Dara Rolins má zase důvod k radosti.
Dara Rolins má zase důvod k radosti. (Aha! – Marek Pátek, Petr Novotný, Mária Rušinová)

Zpěvačka Dara Rolins (37), která loni musela odrazit nejednu ránu osudu, hlásí triumfální návrat do českého showbyznysu!

V Praze by se měla objevit před 22. lednem, kdy ji čeká moderování soutěže Kadeřník roku 2010. Znamená to, že už se Dara srovnala s démony, s nimiž se vypořádávala v dvouměsíčním »exilu« v USA? Nebo ji lákají domů peníze? Televize Prima s ní totiž jedná o velkém kšeftu!

Dlouho očekávaná premiéra, kdy se Dara poprvé blýskne ve společnosti, připadá na 22. ledna, kdy odmoderuje galavečer 11. ročníku soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards s vyhlášením Kadeřníka roku 2010. Krátce nato se Rolins vrhne na přípravy na turné s Bártou a jeho kapelou Illustratosphere.

„Hráli jsme společně na loňském předávání cen Žebřík a už tehdy jsme si slíbili, že spolu musíme v budoucnu něco podniknout. A i když se to možná nezdá, jsme hudebně plně slučitelní,“ pochvaluje si Bárta možnost spolupráce s Rolins, která ale v loňském roce na koncertování rozhodně neměla myšlenky.

Po dopravní nehodě, kdy 10. července pod koly jejího auta zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), a také bolestivém rozchodu s přítelem Matějem Homolou (37) byl totiž jediným možným řešením útěk do zahraničí. Tam se s dcerou Laurou (2,5) pokoušela zapomenout na chvíle, které z paměti bohužel jen tak nevymaže.

Kromě chystaného turné a moderování ale zpěvačka připravuje ještě významný projekt s televizí Prima. „Jde o dost ambiciózní věc, jíž by Dara měla být hlavní hvězdou. Navíc půjde o velké peníze,“ nechal se slyšet zdroj z televize.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.