Dara Rolins - V USA si kupuje byt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara Rolins - V USA si kupuje byt!

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha! – Petr Novotný)

Zpěvačka Dara Rolins (38) se po návratu z USA doma dlouho neohřeje! Sice tu odmoderuje Ples v Opeře, Českou Miss a uskuteční krátké turné s Danem Bártou, pak se ale vrátí zpět za oceán.

„V Americe budu nahrávat věci pro moje nové album a chci si tu koupit i byt,“ vzkázala ze zámoří.

Do USA Dara utekla po sérii životních ran, které ji loni v Čechách potkaly: při tragické nehodě pod koly jejího vozu zemřel člověk, provalila se nevěra jejího partnera Matěje Homoly, po níž následoval rozchod a ve zlém se rozešla i s televizí Nova kvůli chystanému pořadu na Primě, který se nakonec nerealizoval...

Přečtěte si
winterfreshka
14. 1. 2011 • 22:54

Třebas lochnesku či sochu Svobody,hlavně když tam zůstane

bozimlyn
14. 1. 2011 • 20:47

Ať se rašple nikdy nevrací, ksicht ať ukazuje v Americe, tam jí budou brát do té doby, než někoho přejede, pak se třeba schová do Afriky.

bozimlyn
14. 1. 2011 • 20:45

Ano, rychle za oceán, poněvadž tady brzy bude STOP s jízdou po českých silnicích.

bozimlyn
14. 1. 2011 • 20:43

Právě proto. Darina si myslí, že má papíry a velké auto, tak ji patří celá silnice,která byla 5,90 m. Na to právě dojela a ať si madam nemyslí, že zdrhne za oceán, že se vyhne trestu.Nečuměla před sebe,nebrzdila, byla v protisměru, z a b i l a !! Zachovala se zbaběle, lítost jen předstíravá, jedině lituje sebe, za co? Za to, že vzala rodině člena,která trpí o to více, že ještě nepřišla spravedlnost?? Určitě se těší na čas, až bude moci přijít k hrobu a říci:" víme, že tě umlčela, víme, že jsi nás opustil jen díky "celebritě", ale věř, že už konečně je POTRESTANÁ. Na toto čeká nejen rodina, ale i ostatní, kteří byli podobně zapleteni do nehody, ale řádně potrestáni!!!

seatel
14. 1. 2011 • 18:04

Takových jako jste vy dva, je tady taky spousta a nebylo by od věci, kdyby vypadli. Copak vám vy dva ubožáčci Darina udělala, že se o ní takhle vyjadřujete? Vy si myslíte, že jezdíte dobře a bezpečně? Opak je pravdou, každý den zprávy o nehodách na silnicích a statistiky jasně ukazují, kdo zaviní nehodu. Tak se laskavě uklidněte a kritizujte ty vaše nevyzrálé kolegy, kteří si myslí, že když udělají papíry, že si mohou dovolit všechno. Že jich hodně na to dojelo, o tom žádná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.