Dara Rolins šest týdnů po útěku z Česka do USA: Už se zase usmívá! A kdo je ten muž po jejím boku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Dara Rolins šest týdnů po útěku z Česka do USA: Už se zase usmívá! A kdo je ten muž po jejím boku?

Daře se v USA lepší nálada. Se zpěvákem Tomi Popovičem se potkala v jednom obchodním centru.
Daře se v USA lepší nálada. Se zpěvákem Tomi Popovičem se potkala v jednom obchodním centru. (Aha! – Martin Hykl)

Před šesti týdny Dara Rolins (37) odletěla z Čech poté, co se na její hlavu sesypala řada osudových ran. Při srážce s jejím vozem zemřel člověk, rozkmotřila se s televizí Nova a následoval vyhazov z moderování Českého slavíka a v neposlední řadě se rozešla s partnerem Matějem Homolou (37), na kterého se provalila nevěra. Od toho všeho si potřebovala pročistit hlavu v USA, kam utekla na neurčito. Deník Aha! získal její první snímky zpoza velké louže. Dara se na nich konečně usmívá! A s mužem po boku!

Kdo je neznámý mladík po Dařině boku, který se se zpěvačkou v týdnu vyfotografoval v jednom losangelském obchodním centru? Je to slovenský zpěvák Tomi Popovič! „Narazili jsme na sebe v jednom obchoďáku,“ prozradila serveru topky.sk Dara, která se s kolegou z branže zná už dlouho.

„Oba teď děláme na nových albech, takže naše setkání bylo přímo osudové. Přemýšleli jsme o spolupráci a jsem ráda, že díky tomuto nečekanému setkání se to pohnulo dopředu,“ směje se zřejmě poprvé od hektického úprku z Čech Dara.

Práce ji však čeká podle informací deníku Aha! víc, v USA pravidelně dojíždí do nahrávacího studia! Nadšený je i Popovič. „Musím říci, že Dara mě okouzlila svojí lidskostí. Z naší spolupráce mám radost, jsem její fanoušek už od dětství,“ říká mladý zpěvák.

Domů se Dara zatím prý ani v nejmenším nechystá. „Máme se dobře, Laura je nadšená z oceánu a pěkného počasí. A já jsem šťastná, když ji vidím smát se,“ dodává Rolins. „Navíc se na Floridu chystá i moje sestra Jana s rodinou, takže možná se spolu stihneme navštívit.

Vánoce jinak strávíme v Los Angeles a po svátcích vyrážíme na Havaj,“ plánuje Dara s dcerou. Najde tam konečně ztracenou duševní rovnováhu?

Dara se rozhodla odletět do USA poté, co jí zkrachoval vztah s Matějem Homolou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.