Dara Rolins je doma a řeší únos dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dara Rolins je doma a řeší únos dcery!

Holky jsou konečně doma. Co je tady čeká?
Holky jsou konečně doma. Co je tady čeká? (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Sotva se v noci na středu vrátila po více než dvou měsících do Česka, už aby měla zase oči na vrcholu hlavy!

Zpěvačka Dara Rolins (38), která konec loňského i začátek letošního roku strávila v USA, kde si čistila hlavu po sérii životních ran, si totiž vyslechla výčitku od svého expartnera Matěje Homoly (37), že s ním nekonzultovala fakt, že s sebou do Ameriky bere i jejich společnou téměř tříletou dceru Lauru. „Matěj se nechal slyšet, že to může brát jako únos,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Dařina okolí.

Sám Homola byl přitom ten, kdo na Dařinu hlavu seslal tu poslední osudovou pohromu, kvůli které utekla za oceán. Začalo to letní tragickou nehodou, při níž zemřel člověk, následoval rozchod s televizí Nova a na konci toho všeho, kdy zpěvačka potřebovala oporu, se provalilo, že ji Matěj podvedl s »muzikantskou liduškou« v dodávce na poli za městem.

Když Dara po tom všem bouchla dveřmi a odjela se uklidnit k přátelům do USA, začal Homola zuřit, že s sebou vzala jejich dceru. „Přitom on sám měl už jako každý rok naplánované cestování po Srí Lance a Indii, kde se toulá pod širákem. Už je tam měsíc a další ještě bude,“ kroutí hlavou zdroj z Dařina okolí s tím, že Rolins jeho řeči ještě víc rozčílily. „Komunikují spolu po SMS, ale je jasné, že to pěkné už spolu prožili a teď řeší spíše rozpory. Slovo únos z Matějových úst mu u ní ale asi definitivně zavřelo dveře,“ dodává zdroj deníku Aha!.

Sama Dara je diplomatická. „Matěj měl Lauru každý druhý den na telefonu, kdykoliv s ní chtěl mluvit, mohl. Kdyby ji chtěl vidět, nebyl by problém, stačilo zvolit nějakou destinaci vhodnou pro malé dítě, a přivezla bych mu ji tam,“ říká Dara, která by se pochopitelně dceru do Indie na toulky s tatínkem poslat zdráhala. K Homolovi se už vyjadřovat nechce. „Myslím na jiné věci. Mám hlavně radost, že jsem doma. První noc jsem prospala jako dřevo a ráno jsme se s Laurou probudily obě dvě naráz. Za tu dobu, co jsme byly jen spolu, jsme tak sladěné, že i ve stejném rytmu dýcháme,“ směje se zpěvačka, která středu strávila hlavně praním a také si vyzvedla u sestry svého psa. „Jedinou starost, kterou jsem byla ochotná řešit, byla tíha mých kufrů. Na letišti v Los Angeles jsem platila sedm set dolarů za nadváhu. Co jsem ušetřila na slevách, padlo tam,“ směje se.

V sobotu ji už čeká první veřejné vystoupení na Kadeřníkovi roku, potom moderování Plesu v Opeře a České Miss, vystoupení na Slovenské Miss či turné s Danem Bártou (41). V jeho pauze se chce vrátit na krátko do USA, kde nahrává novou desku. A do toho všeho hodlá uvést novou kolekci dětského nábytku ve svém obchodě ByDara...



Přečtěte si
winterfreshka
22. 1. 2011 • 09:54

Zpoda kanálů a stok??! Téhle kreatuře není totiž co závidět,sama své předvedla a za moc to nestálo.Je už hodně málo těch,kteří ji "žerou".Zas nějaká smradlavá zfetlá lůza tu vystrkuje drápky

turbulence
20. 1. 2011 • 16:45

Ona si pořád na něco hraje jaká je starostlivá atd...ale nikdy jsem o dní neslyšel pořádný úsudek at se jedná o co koliv,a to že odjela z děckem do usa tak umě by asi moc nepochodila.Stačí si vzpomenout jak utekla po auto nehodě kdy zabila člověka a ted tohle tak jaký musí mít charakter takoví člověk....její madruh je dost solidní a mám dojem že ji hodně povoloval asi v tom byla chyba at ji pošle k vodě a nebo do usa a bude mít klid i z děckem od takového člověka....

alenkaa
20. 1. 2011 • 16:31

No,pokud to neměla s Matějem domluvené,tak se mu nedivím.Je to i jeho dcera.Tak to se zase na Miss nebudu dívat.Proč to neuvádí Čenský?

ivoadler
20. 1. 2011 • 13:22

Darina si hraje na superúspěšnou showgirl, ale tohle jí nějak nevychází. Asi není tak úspěšná, jak se sobě a hlavně nám snaží namluvit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.