Matěj Homola a Dara Rolins: Rozchod! Kvůli téhle blondýnce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matěj Homola a Dara Rolins: Rozchod! Kvůli téhle blondýnce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Život zpěvačky Dary Rolins (37) připomíná v posledních měsících zběsilý kolotoč! Tragická nehoda, při níž zemřel člověk, vyhazov z Novy kvůli námluvám s konkurencí, a teď přišla rána, která Daru zasáhla na nejcitlivějším místě – objevila nevěru svého partnera a otce dcery Laury (2) Matěje Homoly (37)! „Cítím se tak opuštěná... Nic nebude jako dřív. Moje rodina se právě rozpadla. Nadobro,“ pláče Dara.

Podle informací deníku Aha! Homola Daru podváděl nejméně čtyři měsíce, jeho novou láskou je marketingová poradkyně rádia Impuls Jana Matulajová. Nový vztah, který se rodil v době, kdy Dara prožívala nejhorší období života po tragické nehodě na začátku letošního léta, při níž zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), Matějovi nebránil, aby hrál s Rolins dvojí hru.

„Nechápu nic. Třeba proč mě držel za ruku, když už v té době patřil jiné ženě. Proč vykřičel do médií, že mě miluje a chce se mnou další dítě? I pro mě bylo překvapením, že měl potřebu veřejně dát najevo, co ke mně cítí. Nežádala jsem ho o to teď, ani nikdy předtím,“ říká zdrcená zpěvačka.

Nezbývá jí než věřit, že Matěj tak dlouho lhal, aby jí v citlivém období neublížil. Ani tak se ale s nevěrou nemůže smířit.

„Je to pro mě největší životní zklamání. Nebyli jsme ideální rodina, ale v poslední době to byl právě Matěj, který tak moc stál o to, abychom pro Lauru udělali to nejlepší. Takhle jsem si to ale opravdu nepředstavovala...“ dodává Dara, která vždy k řečem o svatbě s frontmanem kapely Wohnout přistupovala opatrně.

Nikdy spolu oficiálně nebydleli a vždy měli odlišné zájmy i okruh přátel. Nyní se však Daře dostaly do rukou fotografie, na nichž má Homola na poli za Prahou sex v autě s Matulajovou, a to už bylo na Rolins moc...

Matěj Homola s Darou Rolins.

Všechno se Daře nějak sype. Přečtěte si také: Nová facka pro Daru Rolins: Nova jí nedá ani korunu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.