Lejla Abbasová: 200 tisíc korun poveze do Afriky v batohu! Přežije to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lejla Abbasová: 200 tisíc korun poveze do Afriky v batohu! Přežije to?

Výtěžek z představení, které pro nadaci odehráli Miroslav Etzler s Vilmou Cibulkovou, poveze do Keni Lejla v batohu.
Výtěžek z představení, které pro nadaci odehráli Miroslav Etzler s Vilmou Cibulkovou, poveze do Keni Lejla v batohu. (Tomáš Martínek)

Velká odvaha. I tak by se dalo nazvat to, co hodlá Lejla Abbasová (30) udělat. Velký finanční obnos, který vybrala pro svoji nadaci, hodlá do Keni odvézt v batůžku osobně. Přežije cestu?

Bývalé tiskové mluvčí, modelce a především prezidentce nadace Asante Kenya Lejle Abbasové půjde nejspíš o život. Do země, kde se zabíjí kvůli malichernostem a lidský život tam má pramalou hodnotu, vyrazí s batohem plným peněz. Dvě stě tisíc, které vybrala na benefičním představení Vilmy Cibulkové a Miroslava Etzlera Všechno jen do putyk a ženským, a další nastřádané prostředky pro nadaci, se totiž rozhodla Lejla dopravit do Keni osobně.

V Africe se na převody z účtu moc nehraje. Jezdím tam zhruba dvakrát do roka, abych měla kontrolu nad projekty a zajistila jejich pokračování a další rozvoj. S koordinátory projektů nakupuji potřebný materiál a suroviny a domlouvám podmínky s dodavateli. Mám tak přehled o každé vydané koruně a mohu osobně ručit za transparentnost využití peněz,“ říká neohrožená Abbasová.

Nezbývá než doufat, že se Lejla nestane kvůli nemalé částce terčem zloděje nebo nedej bože obětí krutého penězlačného násilníka, a to ať už přímo v Keni nebo na dlouhé cestě do ní.

ČTĚTE TAKÉ

Michael Kocáb: Šťastný vztah s Abbasovou... usmíří se i s dcerou?

Pražská předpremiéra Harryho Pottera pro slavné - Abbasová přišla s přítelem Kocábem!

Abbasová a Kocáb: Užívají si v Africe!

Proutník Michael Kocáb - Kvůli milence nabídl rezignaci!

Lejla Abbasová - Sex s pornohercem Rosenbergem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.