Lejla Abbasová: Zapřáhla celebrity do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lejla Abbasová: Zapřáhla celebrity do práce!

Ruku k dílu přiložils i iniciátorka akce Lejla Abbasová.
Ruku k dílu přiložils i iniciátorka akce Lejla Abbasová. (Aha! – Martin Hykl)

Lejla Abbasová (31) získala své slavné kamarády pro namáhavou práci. Vedle dobrovolníků totiž zapřáhla téměř dvacítku populárních osobností, aby zabalily stovky krabic s lékárničkami, mikinami a dalšími věcmi, které poputují třemi nákladními auty do hamburského přístavu. Tam si věci osobně převezme iniciátorka akce Abbasová a v kontejnerech pošle balíky do Keni.

Česká Miss 2010 Jitka Válková byla v sobotu dokonce tak zabraná do práce, že do jedné z krabic málem zabalila děvčátko, které si tam udělalo postýlku.

„Účast byla nakonec ještě větší, než kdybychom pořádali večírek v luxusním hotelu. Všichni dobrovolníci, ať z řad zaměstnanců firemních partnerů akce či známé tváře, odvedli kus práce. Ráno před námi byly hromady věcí, které byly během pár hodin vzorně roztříděné a zabalené do krabic,“ pochvalovala si Lejla.

Akce se zúčastnili Tereza Černochová, Hanka Kynychová, Iveta Lutovská, Monika Bagárová, hudebník Ondřej Brzobohatý, zpěvák Ben Christovao, herci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Filip Tomsa a Petr Vágner a tanečník Yemi.

Tohle všechno se vybralo

◆ 55 000 lékárniček
◆ 7000 mikin
◆ 2000 pyžam
◆ desítky dětských bot, hraček a dalšího oblečení
◆ pastelky
◆ sešity



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.