Michaela Dolinová: Soudce Sváčka sbalila na štrůdl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michaela Dolinová: Soudce Sváčka sbalila na štrůdl!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátorka Michaela Dolinová (47) prozradila svůj tajný recept, jak zaujmout muže. Evidentně jejímu »fíglu« neodolal ani její současný manžel Jan Sváček (62).

Bývala rosnička, která se prosadila i jako muzikálová herečka, usedla v porotě prestižní ankety Parfém roku 2011, a zřejmě nechtěně prozradila své tajemství, na co se nejlépe »balí« muži.

Patronka jednoho ze soutěžících parfémů se jí v rámci jedné z disciplín totiž ptala, co si myslí, že zabírá na muže nejvíc. A vzhledem k charakteru soutěže všichni očekávali, že Dolinová zmíní nějaký parfém. Jenže to se všichni dost spletli.

„No... nejvíc zabírá štrůdl,“ odpověděla moderátorka a sklidila od publika, především té pánské části, obrovský aplaus. „No ne?“ dodala Michaela a v Divadle Hybernia, kde se soutěž konala, snad nebyla jediná mužská hlava, která by souhlasně nepokyvovala.

A zřejmě taková taktika zabrala i na jejího současného manžela Jana Sváčka. Ten jí na akci doprovázel, i když si příliš v mediální pozornosti nelibuje. To Martin Chodúr, který na  Parfému roku zpíval, si už se skrýváním partnerky Ivony Seleníkové hlavu neláme. Naopak dávají svoji zamilovanost už bez okolků najevo.



Večer, který uváděla Eva Decastelo ve stoje a Lejla Abbasová v sedě s berlemi, protože má velké problémy s kolenním kloubem a čeká ji operace, nakonec vyhrál v pánské kategorii parfém Giorgio Armani – Acqua di Gio s patronem Mister International Janem Pochobradským, v dámské pak zvítězila vůně Karla Gotta Lady Carneval, jíž po celý večer prezentovala Iveta Lutovská.

Na tomto pořadí se shodla porota, v níž mimo jiné seděli i takové hvězdy, jako Jiří Krampol, Jaroslava Obermaierová, Jan Přeučil, Jiří Krampol, Uršula Kluková, Tomáš Magnusek, Martin Chodúr, Muž roku 2009 Martin Zach, Petr Šiška, Štěpánka Duchková, Magda Malá, Míša Nosková, Pavel Novotný, Zdeněk Podhůrský, Markéta Konvičková, politička Jana Bobošíková či starosta Náchoda Jan Birke.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.