Pavelka z ULICE: Slavná bývalka skončila v Bohnicích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavelka z ULICE: Slavná bývalka skončila v Bohnicích

Sabina je v léčebně už druhý týden.
Sabina je v léčebně už druhý týden. (M. Pátek, M. Hykl, P. Machan, D. Kundrát)

Závislost na návykových látkách dohnaly bývalou partnerku Ondřeje Pavelky (62) až do léčebny v Bohnicích. Herečka Sabina Králová (47) kterou diváci znají například ze seriálu Velmi křehké vztahy nebo Ordinace v růžové zahradě vystřídala během léčení hned dvě oddělení.

„Původně byla na oddělení 8, kde jsou ženy léčící se ze závislosti na návykových látkách,“ prozradil Blesku svědek, který Královou několikrát v léčebně spatřil. „Momentálně je na oddělení 16,“ dodal zdroj. Tato část je určena pacientům, kteří se léčí ze závislosti na návykových látkách nebo gamblingu a zároveň trpí jiným duševním onemocněním.


„Jsou to diagnostikovaný deprese. Čtrnáct dní už jsem tady a měsíc tady budu na pozorování. Mám ale vycházky,“ řekla Blesku Králová. „Až budu v pořádku, tak jsem schopná nějak fungovat. Musím říct, že už je to lepší,“ dodala herečka.
O problémech s alkoholem svědčí její autonehoda z prosince 2012. Tehdy herečka nezvládla řízení a své auto zastavila o strom. Tehdy nadýchala 2,66 promile. V autě herečka nebyla sama, vezla syna Mikoláše, kterého má s hercem Pavelkou.  Oba naštěstí vyvázli bez zranění, jediné co si herečka z nehody odnesla, byla roční podmínka a zákaz řízení.
Za pobytem v léčebně, může zřejmě stát i vyhazov z Národního divadla, kdy herečce šéf činohry ND Daniel Špinar (38) v roce 2015 oznámil, že s ní už nepočítá. Vyhazov herečka nesla velmi těžce. „Něco jsem dokázala a teď mám padáka,“ řekla tehdy Králová. Herečka ke všemu v té době byla bez partnera a musela se o syna starat sama. „Mám čtrnáctiletého syna, jsem samoživitelka. Budeme bez příjmu,“ řekla tehdy zklamaně Králová. Vyhazov z divadla tehdy herečka přičítala částečně i tomu, že se před časem rozešla s otcem svého syna Pavelkou, který je také členem činohry ND „Tvrdil pak, že se mnou nemůže spolupracovat, že nemůže zkoušet. Jenže je to jinak. Má toho moc, točí seriál, má vlastní divadlo a na Národní neměl čas."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.