Pavelka z Poldy a Ulice: Policejní kontrola! Problémy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavelka z Poldy a Ulice: Policejní kontrola! Problémy?

Ondřej Pavelka
Ondřej Pavelka (Foto Showpix.cz, FTV Prima, ara)

„Pane řidiči, vystupte si z vozu!“ Tahle věta musí Ondřeji Pavelkovi (62) alias majoru Fišerovi z právě reprízovaného primáckého seriálu Polda už zvonit v uších. Pražští policisté totiž jeho nablýskaný kabriolet poznají i na dálku. A pokaždé ho staví.

Ne, že by herec tak často zapomínal sundat nohu z plynu. Muži zákona ale musí pokaždé prošmejdit jeho vůz, když chce vjet do areálu Pražského hradu, kde baví diváky na Letních shakespearovských slavnostech.

„Věděl jsem o tom dopředu, produkce nás na to upozorňovala. Musí to absolvovat každý,“ řekl deníku Aha! Pavelka. „Zvykl jsem si, nevadí mi to a beru to jako samozřejmost,“ dodal seriálový šéf Poldy Davida Matáska (55).

Musel otevřít i kufr

Dvakrát nadšeně se při poslední kontrole ale netvářil. Proč by taky ano. Zatímco jeho kolegové, kteří přijeli tramvají, maximálně projdou rámem a hodí do kontrolního košíčku klíče a pár drobných, Pavelka musí dlouhé minuty čekat před závorou. A policejní kontrole ukázat i svůj kufr. Ani to ho od spanilé jízdy kabrioletem se staženou střechou ale neodradí.

 



Přečtěte si
antonuis.j
16. 8. 2018 • 11:16

Přesně řečeno, velice výstižné!

ivoadler
16. 8. 2018 • 09:41

Druhého herce s tak nunvářským ksichtem v Česku nenajdeš. Ještě že jeho umění je tak nepřehlédnutelné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.