Iva (17) a Marian (45) z Výměny manželek: Obrovské životní změny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva (17) a Marian (45) z Výměny manželek: Obrovské životní změny!

Iva a Marian čekají druhé miminko!
Iva a Marian čekají druhé miminko! (Foto: Facebook)

Jistě si pamatujete na poněkud nesourodý manželský pár, který jsme před nějakým časem viděli v reality show Výměna manželek.  Jejich domácnost je v současné době plná novinek. Čekají spolu druhé dítě a jejich intimní život se otřásl v základech.

Marian s Ivou přiznávají, že po odvysílání pořadu Výměna manželek to neměli jednoduché. Marianovi lidé nadávali, že je pedofil a na sociálku prý dorazilo až 400 udání. Teď už se naštěstí situace zklidnila a v jejich domácnosti vládne pohoda.

Manželé dokonce počali druhého potomka, přestože vědí, že to bude finančně velmi náročné. Jenže láska i hory přenáší, a tak manželé, kteří nedávno oslavili první výročí, věří, že situaci zvládnou.

Velké změny nastaly s druhým těhotenstvím i v jejich intimním životě. „Už to není tak častý, jako dříve,“ prozradil o jejich sexu Marián s tím, že při prvním těhotenství byla Iva velmi náruživá. „Teďka je to takový pohodový,“ dodal v rozhovoru pro eXtra.cz Marian, který doufá, že tentokrát se jim narodí synek.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.