Spory mezi Soukupovými: Může za to Šoralová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spory mezi Soukupovými: Může za to Šoralová!

Otec a syn mají rozdílné názory na docházku dětí do školky.
Otec a syn mají rozdílné názory na docházku dětí do školky. (Foto: Hykl, Kopáč, Herminapress)

František Soukup (33) prozradil, že se dostal do sporu s tátou hudebním skladatel Ondřejem Soukupem (66). Dokonce uvedl, co přesně mu vyčetl.

Je poměrně úsměvné, že syn Františka Soukupa a nejmladší ze synů skladatele Ondřeje Soukupa navštěvují stejnou školku. Jenže zatímco Františkův syn bývá ve školce včas, syn Šoralové a Ondřeje Soukupa nikoliv. „Já vozím Maxíka přesně na půl osmou, v osm začínají, zatímco Lucka ještě v půl deváté spí. A já to tátovi vyčetl,“ prozradil František v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Stejnou školku navíc podle týdeníku Sedmička navštěvuje i dcera hudebního skladatele Rebeka. Jejich matka na přístupu ke škole nic měnit nehodlá. Františkovi prý bylo vysvětleno, že Lucia má špatný vztah s učiteli, a tak školu záměrně bojkotuje.

 Ondřej Soukup se tajně oženil! Vzal si dlouholetou milenku Lucii Šoralovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 12. 2017 • 00:08

Nojo, ale co se dá čekat od mentality gheta Luník ?Starý Soukup mi byl sympatický, ale přitáhnout tohle do baráku je na před držku.A na synovi se podepsal .V čem ten kluk vyrůstal !?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.