Proč Soukup nenáviděl Bartošovou: Byť vkleče, tak neúspěšně škemral o soulož! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Soukup nenáviděl Bartošovou: Byť vkleče, tak neúspěšně škemral o soulož!

Fotografie
Fotografie (internal)

Starý známý Ondřej Soukup (62)se rád staví do role všeználka a skutečné autority, po jaké každé dívčí srdce touží. Jeho duši však zahalí temný stín pokaždé, když si vzpomene na zesnulou Ivetu Bartošovou (†48). Ta si mnohá tajemství odnesla na onen svět. Jenže to, které by hudební skladatel tak rád vymazal ze své paměti a života, stihla prostořeká Iveta vytroubit do celého světa!

Sex z vůle manažera

Vše se odehrálo v době, kdy byl Karel Gott na turné se Štaidlovým orchestrem, a kde se setkala s tehdejším hudebníkem kapely Ondřejem Soukupem. Tehdejší Ivetin manažer došel k názoru, že bude jeho svěřenkyně zpívat lépe, když se oddá divokému sexu. "Tehdy mě Tomáš Gottlieb přivezl k němu domů, když tam manželka Gábina nebyla," vzpomínala Iveta.


Marná Soukupova snaha

Následuje naprosto odzbrojující líčení, jak obyčejně sexu nakloněná zpěvačka musela snášet libido muže, který ji nepřitahoval. "Ondra se o mne pokoušel a snažil se o to opravdu moc. Jenže se mu to prostě nepovedlo, protože jsem mu nedala a řekla jsem mu jasně: Ne! V životě jsem nic podobného za svoji kariéru neudělala," řekla Bartošová. Jen je nejasné, zda tím myslela, že obvykle se žádostivým pudům mužů podvolila nebo naopak nikdy nezhřešila.
Prosil v kleče, ale nedala jsem mu!

Tristní scéna zhrzeného Soukupa měla svou dohru. Moc se na ní kvůli tomu zlobil a začal vykřikovat, že ho chce Iveta zničit. "Přitom mi ten večer, co o mne usiloval, klečel u nohou a prosil mě. Potom jsme už spolu nikdy nemohli spolupracovat," popsala s odstupem času scénku jak z trapné grotesky Iveta. A podobných zajímavostí najdete více v knize Ztracený život I.B.  - Jak to bylo doopravdy.

Přečtěte si
Uživatel_5584406
14. 5. 2023 • 15:30

pro Babatomanija: Ona chronicky trpěla podobnými mental. problémy, příčinami jako např. Gia Carangi, M. Monroe, Lady Diana, apod. typy osobností. Klíč u ní byl (asi závažná, velmi markantní) nesaturace (PTSP) z minulosti.

ivuska1
28. 5. 2014 • 10:40

pro eisenbieger 25. 05. 2014 04:30. Jestli je to pravda , tak Soukup patri do basy !!!! Ono jak se zacne neco suskat po Praze , tak to byva vetsinou pravda.

ivuska1
28. 5. 2014 • 10:36

To je sila, jestli se o tom fakt v Praze mluvi . Ono totiz na kazdem sprochu , pravdy trochu. Tak to je sila jestli je to pravda !!!! FUUUJ !!! to je na basu !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.