Sex na jednu noc – proč ne? 10 rad, jak si užít náhodný úlet bez výčitek a špatného svědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sex na jednu noc – proč ne? 10 rad, jak si užít náhodný úlet bez výčitek a špatného svědomí!

Co oči nevidí...
Co oči nevidí...  (Profimedia.cz)

Prostě stane se. K náhodnému sexu s neznámým partnerem může dojít v alkoholovém opojení nebo z důvodu dlouhého sexuálního půstu či kvůli potřebě zvednout si sebevědomí. Případně jde o kombinaci všech faktorů. A je jedno, jestli je vám dvacet, nebo padesát.

Jsou opravdu výjimky, které takový spontánní sex nikdy nezažily. Jejich škoda. Protože kdo do vztahu na jednu noc jde s rozmyslem, dokáže si ho užít a pak zmizet jako pára nad hrncem, většinou nebude litovat. Pokud ovšem protějšek nebyl při sexu úplné poleno.     

Deset pravidel sexu na jednu noc
1. Ujasněte si, jestli na to máte hlavně psychicky. Pokud by vás po jednorázovém milování měly ukrutně trápit výčitky svědomí vůči stálému partnerovi, tak to za to nestojí.

2. Vyberte si opravdu typ, který se vám líbí, voní vám a je to příjemný společník.

3. Nevleťte rovnou na věc, udělejte si romantickou procházku nebo si dejte dobrou večeři s lahví vína.

4. Pozor na přemíru alkoholu. Pak se může stát, že ze sexu noc nebude a ještě ráno můžete mít okno.

5. Vyberte pečlivě místo milování. Pokud půjdete do přírody, buďte vybaveni dekou, vodou na opláchnutí, a pokud je třeba i repelentem.

6. Volte prostředí, kde se nevyskytují žádní známí, kde opravdu nikoho ze svého okolí nemůžete potkat. Musíte mít jistotu, že se nic neprovalí.

7. Vždy se chraňte a kondomy by měli být vybaveni muži i ženy! Pokud ho váš protějšek nebude chtít použít, akci odpískejte. Jeden sex vám nestojí za mykózu ani za pohlavní nemoc.

8. Nechtějte vyzkoušet všechny možné i nemožné sexuální polohy, nedělejte z milování akrobacii. Očekávejte raději průměrné milování a vyžadujte něhu.

9. Pokud je to možné, s partnerem se po »akci« rozlučte. Nechcete přece, aby viděl vaše ranní pytle pod očima a povadlou kůži na těle.

10. Nic si nevyčítejte, vaše uspokojení se projeví i ve vašem soužití se stálým partnerem. Kdo nic neví, toho nic nebolí. A ať vás nenapadne v záchvatu upřímnosti nebo při prudké hádce tohle své malé dobrodružství svému stálému partnerovi vykecat. Ublížíte jemu a narušíte třeba i dlouholetý spokojený vztah.

Autor:  ida

Přečtěte si
denia
26. 5. 2014 • 11:19

A hlavně žádné výčitky svědomí!!! Skutečně rady k nezaplacení.A

ferdinand6
25. 5. 2014 • 18:53

To jsou rady! Do lesa zásadně s kanystrem s vodou, ale hlavně nenápadně. Opít se, neptat se na jméno, zaskotačit si a zdrhnout. Takhle to chodilo v sedumdesátých letech,než byl AIDS. Čumím. Buď jsem na to moc mladá nebo moc stará.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.