Zanedbaná Džambulka: Už »to« prý dlouho nedělala, Rychtář ji v sexu zanedbává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zanedbaná Džambulka: Už »to« prý dlouho nedělala, Rychtář ji v sexu zanedbává!

Iveta prý sexuálně strádá
Iveta prý sexuálně strádá (Aha! - Pavel Machan, Roman Souček)

Vztah Ivety Bartošové (47) a Josefa Rychtáře (55) je pro mnohé velkou záhadou. Drží je pohromadě skutečná láska, sex, nebo peníze?

Když Zdeněk Macura převezl Ivetu v kritickém stavu do Itálie, vše nasvědčovala pohádkové romanci u moře. Do jejich příběhu však necitlivě zakročil Rychtář. Přestože svou Džambulku za útěk nejprve odsoudil, posléze si ji dovezl domů a začal jí vymývat mozek.

Před dvěma týdny Bartošová v Macurovi viděla hrdinu, teď hlásá, aby skončil v kriminálu a ona tak měla konečně klid. Její spasitel ovšem promluvil o chvílích, kdy k němu Iveta měla nezvykle blízko.

Během několika společných dní si tak užil její blízkost. „Nějaký intimnosti byly. Ale jenom ze začátku, protože »to« prý dlouho neměla. Jinak se spíš řešila bolest hlavy,“ řekl otevřeně Macura pro Aha!

Podle stavu Bartošové usuzuje, že v Uhříněvsi k žádným sexuálním radovánkám nedochází. „Určitě ne! Má mě ráda, ale stydí se o tom mluvit,“ tvrdí Macura, jemuž prý Bartošová stále opakovala, že se jí Rychtář drží jako klíště.



Přečtěte si
ornel
22. 7. 2013 • 19:27

vedle ve vesnici žije "rumun" a ten občas přefikne i vlstní ovce.Bartáčková má stále šanci.

henes
22. 7. 2013 • 09:16

marketavlastikova............další demntní Džambulka.

henes
22. 7. 2013 • 09:14

dannaa...............Slušný muž,by s opilou ženou ,nemocnou ženou nesouložil,i kdyby loudila.

dannaa
22. 7. 2013 • 07:16

Poznavácí zájezd pro pana Macuru,souložil s ženou,která si nic nepamatuje.Takže neví jaký je "kanec" .Slušný muž,by s opilou ženou ,nemocnou ženou nesouložil,i kdyby loudila. Macuro,Macuro a co Tvá víra Vidím,že i víra má dvě tváře. Co desatero ?Asi normální ženu nejsi schopen mít,takže to dokážeš jen s nemocnou.Ach jo.Macuro,máš malého pindíka ?

marketavlastikova
21. 7. 2013 • 16:24

Dobrý den. Mám pro Vás tip, je to nová možnost, jak vydělávat z domova, ideální na léto, když je večer hodinka času. Sama si takto vydělávám už od května a fakt mě to nadchlo Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Je to z návodu Objeveno.WZ.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.