Alkoholem poznamenaná Iveta uniká do vlastního světa: Proč si říká Bartáčková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alkoholem poznamenaná Iveta uniká do vlastního světa: Proč si říká Bartáčková?

Iveta si říká Bartáčková
Iveta si říká Bartáčková (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan)

Unavené oči, nepřítomný výraz a zpomalené reakce. Mluví ztěžka, jako by ji jazyk vůbec neposlouchal. Zadrhává se a dlouho hledá slova. Tak vypadal první rozhovor Ivety Bartošové (47), který poskytla po návratu z Itálie. Pohled na zuboženou zpěvačku bolí!

„Já si nepamatuju nic. Nic! Vůbec nevím,“ říká potichu a nejistě na videu zpěvačka, když se jí redaktorka ptá na důvod cesty do Itálie a na to, jak se k ní choval její údajný únosce Zdeněk Macura.

Vzápětí mu ale spílá: „Chci, aby ho zavřeli, Macuru, konečně. Ať je klid! My chceme normálně žít,“ rozpláče se. Iveta Bartošová působí vyčerpaně a odevzdaně. Jako by jí bylo už všechno jedno.

„Já jsem šťastná, že jsem doma. Bolí mě bedra, protože jsem tam do něčeho vrazila. Měla jsem nějaké modřiny, já si to nepamatuju,“ snaží se rozpomenout na svůj nedobrovolný pobyt na Martucciho zámku. „Oni mě nechtěli pustit ze zámku. Ani z oken, ani ze dveří. Já jsem tam byla zavřená ve tmě, nedostávala jsem najíst...“

„Já nepiju víc než kdokoli jiný. Já už jenom prohlašuju, že v České republice chlastá jenom Bartáčková a nikdo jiný.“ Bartáčkovou zjevně myslí sama sebe... Buď kdysi slavná zpěvačka už netuší, jak se správně jmenuje, nebo je to další výmysl z Uhříněvsi jako Džambulka.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
colombina
21. 7. 2013 • 11:12

kdyby ji ten plesnivej hulvát opravdu miloval, tak ji nikdy nemůže v tomto stavu ukázat veřejnosti., Je to hajzl neskutečnej prolhanej, ale Iveta se to bohužel nikdy nedozví - on k ní nikoho nepustí, aby jí to někdo mohl říct a dokázat. Bohužel se připravme na nejhorší - že se s ní nejspíš brzo rozloučíme navždy

drakoska11
20. 7. 2013 • 05:35

Ta osoba na videu (i dalších videích) je totální troska. Vůbec se neorientuje vrealitě. Ona jen tupě papouškuje slova někoho jiného. Každý normální člověk musí vidět, že pokud ji nezbaví svéprávnosti a nepošlou na léčbu, dočteme se brzy, že xx.yy.2013 odešla populární zpěvačka I.B. ve věku 47 let

joynkaa
19. 7. 2013 • 23:09

joynkaa
19. 7. 2013 • 23:08

tvl... "Ifet Piav"... Nepamatuju horší trosku. Myslím, že ona osoba s jménem uvedeným v článku bude plnit bulváry déle, než bude kdokoli z nás, současníků žít. Prostě je to "hvězda", i když se to nezdá.... (Asi žádný z nás není snílek.) Jejda.... Ivet už nikdo "nežere" - oops.. Cucíky, doufám, jí na pár chvil přinesou "klid". Docela by mně zajímalo, která povolaná osoba jí předpověděla, že potřebuje "alkoholové dopinky=cucíky (čucíky.. Nebo jak to nazýval kterýsi spasitel.Ale tak nějak... Je mi náhle jedno, co dál ukáže jakási alkoholička a feťáčka v jednom

nyxx
19. 7. 2013 • 13:02

Ano, je to pravda, Bartáčková si říká už dlouho a vždycky to myslela v legraci.Tady se bulvár seknul.Vlastně neseknul, on to dobře ví, ale když házet špínu, tak pořádně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.