Šmírák, který natáčel dívky přes zrcadlo: Nabízel při placení nájmu sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šmírák, který natáčel dívky přes zrcadlo: Nabízel při placení nájmu sex!

Luboš si vyložil poskytování nájmu po svém...
Luboš si vyložil poskytování nájmu po svém... (Aha! - Jiří Čada)

Ze života jí udělal doslova peklo! Věra P. (24) si před časem v Jihlavě pronajala pokoj v bytě Luboše V. (53). Netušila, že za zrcadlem koupelny, která k pokoji patřila, byla ukryta kamera, kterou si jí a další její spolubydlící natáčí jejich úchylný bytný v těch nejintimnějších okamžicích.

„Teď si mě policisté při výslechu fotili, aby mě na nahrávkách, které v tom bytě zajistili, identifikovali,“ popsala Aha! Věra. Všechno prasklo letos v lednu, když jedna z dívek omylem rozbila koupelnové zrcadlo a kameru odhalila. Policisté u Luboše V. zajistili desítky nahrávek kamerou sledovaných nájemníků.

Soud pak v neveřejném jednání nařídil Luboši V. trestním příkazem vyplatit poškozeným desítky tisíc korun za trestný čin poškozování cizích práv. Luboš V. se proti rozhodnutí soudu odvolal. Dívkám odmítl vrátit nejen nájemné, ale i vyplatit odškodné.

„Nebudu se o tom s vámi bavit,“ reagoval na včerejší návštěvu Aha! jihlavský »šmírák« a zabouchl dveře. Teď mu hrozí veřejné soudní přelíčení.


Utekla bez rozloučení

Chlap, který je úplně v pohodě, tak popisuje v rozhovoru pro Aha! bytného Luboše V. podnájemnice Věra P. Pak ale došlo ke zlomu...

Jak na vás bytný Luboš V. působil?

„Dělal na mě dojem pohodového bytného, dokonce jsme si tykali.“

Nic vám na něm nepřišlo zvláštní, nikdy se nezmínil o »zrcadle« v koupelně?

„Trochu mi připomínal mého tátu, ale pak když jsem mu jednou šla platit nájemné, zeptal se mě, zda bych s ním nechtěla mít sex. Od té doby, když jsem se vracela domů, jsem chodila kolem Lubošova pokoje raději po špičkách.“

Jak dlouho jste v bytě bydlela?

„Pak jsem z něho začala mít strach. To jsem vůbec netušila, že si nás v koupelně natáčí. Jednoho dne jsem proto raději nechala klíče na stole v pokoji a bez rozloučení jsem zmizela i se svými věcmi ke kamarádce.“

Autor:  čad

Přečtěte si
janouch62
16. 12. 2013 • 19:01

To je toho.Já by jsem je ještě zažaloval,že mě na ně při pohledu prasklo zrcadlo a čočka u kamery....

prroud
16. 12. 2013 • 16:02

Je to troba,pro jistotu bych trvl na posudku psychologa,jestli je jen smirak a svepravnej,proste jen bujnej,ale jinak rozumnej a neskodnej,nebo jestli neco nehrozi. K tomu vraceni najmu,predpokladam ze si sakra najem odbydlely!!!!!! Odskodny je uz vec dalsi....s tim,ze neverim,ze se cokoliv pres prachy vyresi!To u me neni trest!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.