Poznavácí zájezd pro pana Macuru,souložil s ženou,která si nic nepamatuje.Takže neví jaký je "kanec" .Slušný muž,by s opilou ženou ,nemocnou ženou nesouložil,i kdyby loudila. Macuro,Macuro a co Tvá víra Vidím,že i víra má dvě tváře. Co desatero ?Asi normální ženu nejsi schopen mít,takže to dokážeš jen s nemocnou.Ach jo.Macuro,máš malého pindíka ?
Dobrý den. Mám pro Vás tip, je to nová možnost, jak vydělávat z domova, ideální na léto, když je večer hodinka času. Sama si takto vydělávám už od května a fakt mě to nadchlo Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Je to z návodu Objeveno.WZ.cz
Než se babrat v hypotetických fantaziích o sexu, což je v tomto případě poměrně nechutné, trochu reality - všichni aktéři se přiživují na trosce, které chtějí pomoct, takže, co neví, nepoví, neukážou, jen prodají...Chudinka měla i zdarma dovolenou, lékařskou prohlídku, muchlání, koupání v moři - co s tím, když o ničem neví? Jak pečlivá je Rychtář pečovatelka, těžko vědět, ale nic jiného nezbývá jemu ani nikomu jinému, kdo je v Bartošové přítomnosti. Bohužel neztrácí paměť, zábrany, ale i důstojnost,
Ano, ještě před 2 lety to šlo. Jenomže Rychtář vyházel všechny lidi, kteří s ní spolupracovali. Napasoval se do role jejího manažera. Každého urážel, mlátil lidi na koncertech. A na to není nikdo zvědavý. A to je začátek toho hlavního problému. On jí dával chlast a prášky, aby ho nevyhodila. A nakonec z ní udělal cvičenou opici pro bulvár.
Taky jsem sledovala opakování koncertu ke Gottovým 70tinán. To ještě Iveta zvládala a dalo se na ni dívat. Je to hrozné co se z ní po 4 letech stalo za monstrum. Proč ji ti co o ní tvrdí, že ji mají rádi nedopomůžou k léčení ? Jen jestli není již pozdě.
Včera dávali záznam z koncertu KG k jeho 70ti narozeninám. Iveta tam zpívala a byla ještě štíhlá, žádná odulost, žádný pupek a spadlá prsa a docela ji to slušelo. Za čtyři roky je z ní úplná troska nemyslící. Přišlo mi to i líto co se může z člověka stát, pokud je to nemoc, tak za tu by nemohla, ale ona si to udělala sama. Ještě ke všemu přitahuje k sobě samé blby, kteří se u ni pouze zviditelňují.
OMG, jakej SEX věčně opilá nebo sjetá práškama, tlustá, oteklá, pomočená, protivná, napůl dementní, stará a možná i někdy neudrží stolici a s tímhle individuem nebo jak to něco dá nazvat, by měl někdo provozovat SEX to bych si ho raději vyškubnul i s kořenem a utíkal hodně daleko. už jen při pomyšlení jak tam leží pochcaná s flaškou v ruce a lodí, tak se mi zvedá žalůdek
Včera v TV PRIMA - VIP zprávy: rozhovor s Rychtářem v přímém přenosu:
REDAKTORKA: byla Iveta od návratu z Itálie už na nějakém lékařském vyšetření?
RYCHTÁŘ: ano, byla u doktora aby se zdokumentovali modřiny
REDAKTORKA: Jsou k dispozici videa z Rakouska, kde je evidentní, že je Iveta ve špatném zdravotním stavu. Byla už na nějakém vyšetření??
RYCHTÁŘ: ne, pouze jsme zevidovali modřiny, které měla na těle.
TAK TOMU SE ŘÍKÁ LÁSKA AŽ ZA HROB (bohužel Ivety)