Šoralová kolabuje: Ondřej ví, že je zle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šoralová kolabuje: Ondřej ví, že je zle!

Ondřej Soukup je prostě solitér!
Ondřej Soukup je prostě solitér! (Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Dvaačtyřicetiletá zpěvačka má problém! Ráda by se věnovala také kariéře, ovšem starost o dvě děti jí doslova nedává spát. A Ondřej Soukup (68) také zrovna příliš nepománá...

„Jsem ráda, že si na chvíli sednu a můžu něco napsat. Všechno dělám na úkor spánku. Nezvládám dvě věci najednou. Kolabuju. Šílené je, když se snažím něco udělat a děti na mě mluví. Ondřej tohle vlastně umí i mnohem líp než já. Je ten šťastný jedinec, který umí dělat víc věcí najednou, a ani mu to nezpůsobuje velké potíže," lamentuje Lucia Šoralová v magazínu Ona Dnes.  A pomůže známý muzikant zpěvačce někdy s dětmi vůbec?

„Snaží se, když může. Nejhorší je, že mi to ale kolikrát slíbí a pak se něco semele a on potřebuje okamžitě odejít. Já už pak nedokážu být v pohodě, protože sháním hlídání na poslední chvíli, což úplně nesnáším. A on ví, že je zle, ale vlastně se pořád tváří, jakože co se to po něm chce," popisuje nedobrou situaci na domácí frontě zoufalá Šoralová. 



Přečtěte si
-bello-
21. 9. 2019 • 01:43

když neumí dělat víc věcí najednou, pak to není ženská.
A vůbec! Nechtěla by, aby jí pomáhala Osvaldová ?

mbmb
20. 9. 2019 • 12:16

silhava at nenarika , maji penez dost at ji zamestna sluzku a nemusite psat blbiny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.