Vzpoura nemocného baviče Novotného: Ujel autem, řídit přitom nesmí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vzpoura nemocného baviče Novotného: Ujel autem, řídit přitom nesmí!

Petr Novotný
Petr Novotný (Alexandr Malachovský, Karel Kopáč)

Kdysi král televizních obrazovek, všude ho bylo plno! Dnes je z Petra Novotného (69) chlapík trápený nemocí. Toho furianta ovšem v sobě známý bavič stále neztratil, jak dokazuje nedávná příhoda z jeho soukromí. 

„To bylo jenom tady u nás na vsi. Než by si šel koupit rohlík tři sta metrů pěšky, tak sednul do auta," napráskala baviče jeho manželka Mirka v magazínu MfD.

„Samozřejmě nesmí řídit. To byla první věc, se kterou na mě v nemocnici vyrukovali, že okamžitě dávají echo na dopravní inspektorát. Hlavně, že nikoho nesrazil," oddechla si paní Mirka. A co na otcovo počínání říká synáček Pavel Novotný? „Mě ta jeho drobná vnitřní vzpoura nadchla!"

Pavel Novotný na videu o zdravotním stavu táty: V lednu málem umřel, jak je na tom teď? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
27. 7. 2017 • 20:36

Velké štěstí, že nezpůsobil dopravní nehodu a že nikoho nesrazil . A jeho natěšený synáček , který je z otcovy vzpoury nadšený, však na něho také jednou dojde, primitiva v sobě nezapře. Poučení pro rodinu, nakoupit tátovi rohlíky a dát mu je do mrazáku, aby neměl důvod si pro rohlíky dojet . Možná si zase vymyslí, že si musel dojet pro párky, tak by měli koupit raději i zásobu párků .

antonuis.j
27. 7. 2017 • 19:36

Oni mají volant vpravo????????????? Zase slintaví ušišlaní šilhaví primitivní debillkové v redakci cucali z prstu a z (_I_) - jeden druhému vzájemně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.