Bavič Petr Novotný: Zabili mi kolegu! Brutální vražda v TV Prima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bavič Petr Novotný: Zabili mi kolegu! Brutální vražda v TV Prima!

Petr Novotný s Brávkem patnáct let spolupracoval. Dělali spolu na všech větších projektech.
Petr Novotný s Brávkem patnáct let spolupracoval. Dělali spolu na všech větších projektech. (Aha! – Marek Pátek)

Prima se snaží ututlat vraždu zaměstnance – zvukaře Vlastimila Brávka (†66). Byl totiž manželem vlivné »primácké« producentky Jany Brávkové. A co hůře – zabil ho další pracovník televize, osvětlovač Tomáš O. (38)!

V šoku jsou i celebrity. Třeba bavič Petr Novotný (64) přišel o letitého spolupracovníka. „Nemůžu se z toho vzpamatovat, Brávek byl součástí mého týmu. Nechyběl u žádných velkých projektů, naposledy se mnou dělal Trampoty,“ řekl Aha! Novotný. Paradoxní je, že na Trampotách pracoval i vrah! Deník Aha! se včera spojil i s manželkou zavražděného, Brávkovou!

Podle informací, které přinesl SuperSpy.cz, je vrahem osvětlovač Primy. Policie ho už zadržela. Brávka nejdříve unesl a pak prostřednictvím jeho mobilu vydíral Brávkovou. Požadoval deset milionů korun. „Je to pravda. Vrahem je opravdu pan O. Já ho velmi dobře znám. Je to pro naši rodinu velmi smutná věc. Byla bych velmi ráda, kdyby to zůstalo jen při těchto informacích. Víme to už delší dobu. Je to pro nás šok,“ řekla exkluzivně deníku Aha! vdova Jana Brávková.

Co bylo motivem?

„Ti dva se dobře znali, dělali spolu na Novotného Trampotách. Brávek byl známý tím, že půjčoval peníze, které s vysokým úrokem požadoval zpět. To byl zřejmě případ i osvětlovače,“ řekl nám dobře informovaný zdroj z Primy.

„Nevím, jaký vztah ti dva měli. Jako umělec nevidím, co se děje mezi zvukařem a osvětlovačem. Oba byli v mém týmu, ale Brávek byl jeho nedílnou součástí. Mám vždy pět stálých lidí, s nimiž dělám, byl jedním z nich. Jsem tou věcí otřesen, vždyť jsem s ním pracoval nejméně patnáct let,“ dodal bavič Novotný.

Oba aktéři zločinu jsou zaměstnanci Primy, oba také pracovali pro režiséra Jiřího Adamce, který je však v tuto chvíli na dovolené. „Dělali na Pojišťovně štěstí, znali se se všemi herci. Nikdo však netušil, co mezi sebou mají,“ tvrdí náš zdroj.

Policie si stěžuje

Detektiv z Útvaru pro organizovaný zločin po zatčení při fingování předání peněz přiznal, že vraha, otce dvou dětí, k činu dohnala finanční tíseň. Spekuluje se o tom, že nezvládal hypotéku. Brávka policie našla mrtvého v kufru auta. Osvětlovač ale netušil, že Brávka policie našla, proto se z jeho ženy stále pokoušel vymámit peníze.

„Kdyby nebylo zakázáno používat výpisy z mobilních telefonů a lokalizace buněk, mohl být zachráněn. Nebyl hned mrtvý,“ postěžoval si jeden z vyšetřovatelů.

Přečtěte si
jana52
25. 3. 2015 • 10:34

... zapíchnout zrovna ne, ale rozbít držku jemu i jeho ještě odpornějšímu synkovi, by nebylo marný

hasmen
21. 2. 2012 • 12:01

V Krimi plus večer ani ťuk...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.