Sekerou poraněná stařenka: Navždy bude postižená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sekerou poraněná stařenka: Navždy bude postižená!

V tomto domě muž zaútočil.
V tomto domě muž zaútočil. (pro Aha! – Marek Hofman)

Žena (78) ze Slap u Tábora, kterou v úterý odpoledne sekerou napadl její syn (53) a sám pak spáchal sebevraždu, bude už po zbytek života těžce postižená. Jak se Aha! podařilo zjistit, žena utrpěla rozsáhlá poranění mozku, která jí znemožní vrátit se do běžného života.

Krvavé drama se odehrálo ve Slapech u Tábora. Syn napadl nejdříve matku, několikrát ji sekerou udeřil do hlavy, pak se vrhl na svou sestru (56). Ta se mu ubránila a zamkla se na záchodě. Okamžitě přivolala záchranku a policii.

Když rozzuřený a zřejmě smyslů zbavený muž uviděl, co způsobil, několikrát se bodl do hrudi a podle některých lidí se mezitím ještě pořezal na krku.

„Paní je ve stabilizovaném, přesto ve velmi vážném stavu. Naděje na přežití zde jistá je, ovšem bude už navždy zřejmě těžce postižená. Zcela jistě bude částečně ochrnutá, možná nebude mluvit. A další poškození mozku lékaři zjišťují. Je v umělém spánku na ARO,“ potvrdil Aha! jeden z lékařů.

Policie případ dál vyšetřuje. Nakonec ho ale odloží, protože muž, který trpěl psychickou poruchou a měl rakovinu, je mrtvý.

Autor:  hof

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.