Masakr ve vsi na Táborsku: Měl rakovinu, tak šel vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Masakr ve vsi na Táborsku: Měl rakovinu, tak šel vraždit!

Dům, kde došlo k hrůzné události.
Dům, kde došlo k hrůzné události. (pro Aha! – Marek Hofman)

Jako ve špatném hororu si v úterý večer připadali obyvatelé Slap na Táborsku. Jeden z místních sousedů (†53) šel totiž zavraždit svou matku (78) i sestru (56) a pak spáchal sebevraždu.

Matka přežila a skončila v kritickém stavu v nemocnici, sestra utekla a vyvázla bez zranění. Proč se muž rozhodl zabíjet? Měl prý psychické problémy a rakovinu v posledním stadiu!

Navečer se pohádal s rodinou. Na dvoře vzal sekeru a několikrát udeřil vlastní matku do hlavy. Pak útočil na sestru, která se naštěstí ubránila. Když se vzpamatoval a uviděl, co udělal, vzal nůž, podřízl si hrdlo a několikrát se bodl do hrudi – rána do srdce byla smrtelná. Všude plno krve, zoufalý křik...

„Byla to klidná, bezkonfliktní rodina. On měl ale nějaké psychické problémy a rakovinu v posledním stadiu. Je možné, že ani nevěděl, co dělá, nebo byl pod nějakými prášky. Je to strašné, jsme z toho v šoku,“ řekl místostarosta Slap Jaroslav Vacek.

Podle lékaře, kterého Aha! oslovilo, mohly skutečně prášky spojené se zdravotním stavem způsobit nějaký zkrat či amok. „Je možné, že se mohly takzvaně vylučovat léky na psychiku a na onkologické onemocnění. Pokud ale na tom byl muž psychicky špatně a je to zkombinováno s nádorovým onemocněním, měl být pod dohledem,“ řekl jeden z lékařů českobudějovické nemocnice, kde je hospitalizována matka vraha.

Ta skončila se sečnými poraněními hlavy na ARO, kam ji musel transportovat vrtulník. Okamžitě ji operovali, přesto je její stav kritický. Pokud přežije, může být nadosmrti upoutána na lůžko. Zranění byla velmi rozsáhlá. Policie případ i nadále šetří.

Přečtěte si
silvervoice
16. 2. 2012 • 21:09

Dnešní léčba onkologicky nemocných, to jsou bakchanálie alibismu. Existují stovky naznačených cest, na které se ale dnešní podělaní a zákonem sešněrovaní lékaři nikdy nedají. A kráčejí jen svou cestou chemické jistoty, která je ovšem jistotou jen v těžkém, hlubokém poškození pacienta, a to až na buněčné, genetické úrovni. A poškozením genomu může dnešní alibistická medicína přinést pohromu desítkám generací.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.