Sebevrah-smolař: Čtyřikrát se chtěl zabít! A nevyšlo to ani jednou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sebevrah-smolař: Čtyřikrát se chtěl zabít! A nevyšlo to ani jednou!

Muž se počtvrté pokusil o sebevraždu. Teď zvolil most.
Muž se počtvrté pokusil o sebevraždu. Teď zvolil most. (pro Aha! – Aleš Mergental)

Během jediného roku se chtěl zabít hned čtyřikrát. Teď byl nejblíže. Nebýt zalarmovaných záchranářů, mohli mladíkovi (23) ze Starého Města na Zlínsku strojit pohřeb.

„Stál za zábradlím mostu a chtěl se zabít pádem na silnici, kterou most ve výšce přetíná. Náš vyjednávač, lékařka, strážníci městské policie, hasiči i záchranka se bleskově zapojili do akce,“ popisuje uherskohradišťský policejní mluvčí Aleš Mergental.

Když hodně opilého mladého muže konečně vyjednávač přesvědčil, ať přeleze zpět, uklouzla mu noha. Přítomní včetně lékařky jej doslova z posledních sil drželi nad smrtelnou propastí. Hasiči přistavili zespodu vozidlo s žebříkem a muže transportovali do nemocnice. Tam přespal, ráno už po něm nebylo vidu ani slechu.

„Jde o notorického vyhrožovače sebevraždou,“ doplňuje Mergental. Přesně před rokem jej na stejném mostě zachránil kolemjedoucí řidič, pak mu policisté vyrvali na poslední chvíli nůž, který si chtěl zcela vážně zapíchnout do srdce, naposledy ho policisté strhli na zem těsně předtím, než stačil vyskočit z okna…

Přečtěte si
dwayne
22. 2. 2012 • 10:30

Že se na něj nev......i, mohlo být po to i.d.i.o.t.o.v.i.-bohatým hillarovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.