Tajemství hvězdy Ordinace Lewandowské (18): Její máma zachraňovala Vendulu po sebevraždě Svobody (†68)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství hvězdy Ordinace Lewandowské (18): Její máma zachraňovala Vendulu po sebevraždě Svobody (†68)!

Máma Simony Lewandowské (18) z Ordinace byla Vendula na pohřbu velkou oporou!
Máma Simony Lewandowské (18) z Ordinace byla Vendula na pohřbu velkou oporou! (Foto Aha! – David Malík a TV Nova)

Jsou si podobné, jmenují se stejně, dělí je jen věk, barva vlasů a povolání. Dcera Simona Lewandowská (18) hraje sestřičku Emu Rytířovou, matka Simona Lewandowská (51) pracuje jako psychiatrička a píchá lidem skutečné injekce.

Ta mladší studuje stále konzervatoř, ta starší vystudovala medicínu, je spoluzakladatelkou Kapky naděje a věnuje se dodnes psychiatrii. „Obě to jsou skvělý holky, jen jedna se dala na komediantství a druhá na medicínu. Nosy mají stejné, jen ta barva vlasů je jiná,“ komentuje Vendula Pizingerová (45), jíž je Simona starší velmi dobrou kamarádkou. Když se před deseti lety zastřelil Karel Svoboda (†68), vdova se odevzdala do její péče. Před pohřbem, během něho i po něm. Při posledním rozloučením se skladatelem měla velká Simona v kabelce dokonce připravenou uklidňující injekci. To kdyby Vendula zkolabovala...

A jak se stalo, že tentokrát jablko spadlo daleko od stromu? „Maminka pochází z cirkusácké rodiny. Hrála ochotnické divadlo v Chomutově. Byla výborná, rodiče ji ale přemluvili, ať jde na medicínu. Poslechla je a stala se z ní psychiatrička,“ vysvětluje seriálová dcera Michaely Badinkové (38). Za babičku má na obrazovce Janu Paulovou (62), která ji shodou okolností učí herectví na konzervatoři. „Ono to jablko tak moc daleko od stromu nepadlo. Simona jen malé Simoně herectví nevymlouvala,“ vysvětluje Vendula.

Na video s Vendulou Pizingerovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Karel Vospalej
23. 10. 2022 • 11:25

člověče už to neberete , pak se vám plaší klávesnice

arnostarno...@...
9. 6. 2017 • 12:44

Umne je svobodová vrah p.SVOBODY tohle mi nikdo nikdy nevysvětlí !!!!!!!!!!!!!!!!! ona by měla sedět v kriminále na doživotí protože zabila nevinýho člověka a přitom věděla že ji má rád a stejně mu ubližovala !!!!!!!! sebervražda kde pak to bylo promyšleno proč se tedy vdala za nějakého vola at umře svobodka v těch nevětších bolestech aby věděla jak musel trpět p.SVOBODA...... a ty její charyty nikdy bych nedal ani korunu nevěřím ji ani nos meti očima..a nepřispívám na nikoho at si každý poradí sám...... A pokud někdo potřebuje pomc tak Svobodka má návod na SEBEVRAZDU může te se sní poradit ona ví jak na to...,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.