Zdeněk Piškula (19) ze StarDance sbalil hvězdu z Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdeněk Piškula (19) ze StarDance sbalil hvězdu z Ordinace!

Milovník Piškula v tom umí chodit. Kolem vztahu se Simonou přestal mlžit.
Milovník Piškula v tom umí chodit. Kolem vztahu se Simonou přestal mlžit.  (Foto instagram.com, facebook.com, herminapress.cz, profimedia.cz, ara)

Vypadá jako nevinnost sama, vítěz poslední StarDance Zdeněk Piškula (19) ale prohání jednu sukni za druhou. Teď si může udělat další zářez! Jeho kouzlu podlehla blonďatá Simona Lewandowská (18) alias zdravotní sestřička Ema Rytířová z Ordinace v růžové zahradě 2.

Kdo umí, ten umí! Ještě nestihl oslavit ani dvacáté narozeniny a seznam jeho přítelkyň pomyslně roste. Ani v létě se nehodlá herec toulat po plážích sám. Na sociální síti se pochlubil zamilovanou fotkou s českou herečkou s polskými kořeny. „Češi a Poláci uzavřeli spojenectví,“ připsal vtipný komentář.

Uměl si vybrat
Simona už tak tajemná nebyla – na sociální síti ho rovnou označila za svého přítele. Páreček se zřejmě poznal přes společné známé z Pražské konzervatoře. Zatímco Piškula už má dostudováno, jeho přítelkyně musí vedle natáčení stíhat školu. Blonďák si i tentokrát uměl vybrat. Simona totiž pracovala pro prestižní modelingovou agenturu a má výstavní křivky.

Relax v luxusu
Snad proto na ní Zdeněk nešetří. Podle zjištění deníku Aha! herec teď relaxuje na řecké Krétě v luxusním resortu, kde noc vyjde minimálně na patnáct tisíc. Sice zatím zapózoval se skleničkou bublinek jen on, za romantikou na pláži by ale sám cestoval asi jen stěží.

Koho už dostal!
Piškula je pořádný bouřlivák. Na svůj nevinný obličej sbalil už jednu z nejžádanějších bloggerek Terezu Hodanovou (17). Pak jeho šarmu podlehla herečka Anna Linhartová (23). Spekulovalo se i o vášnivém románku s krásnou tanečnicí ze StarDance Veronikou Lálovou (25).

Na video s Piškulou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.