Hvězda Ordinace Fingerhutová: Terčem psychopata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ordinace Fingerhutová: Terčem psychopata!

Fingerhutová má ze stalkera strach.
Fingerhutová má ze stalkera strach.  (Foto Aha! – Daniel Černovský, TV Nova)

V Ordinaci v růžové zahradě hraje postavu Šárky Šedivé, která stalkuje doktora Hanáka! A teď Štěpánku Fingerhutovou (21) ve skutečném životě také někdo pronásleduje. Jde o muže, který ji dokonce sám od sebe přihlásil do modelingové soutěže. Herečka má strach a zvažuje, že se obrátí na policii.

Stalker obtěžuje Štěpánku už dlouho. „Vůbec nevím, jak ten člověk vypadá, ale už mě několikrát kontaktoval na Facebooku. Byl velmi nepříjemný a otravný. Tak jsem si ho zablokovala. No a on se mě snaží stalkovat jinak,“ svěřila vylekaně deníku Aha!.

„Založil mi profil na stránkách soutěže Czech&Slovak Photo Girl, do kterého nahrál ukradené fotky z mého profilu na Facebooku. Dozvěděla jsem se to tak, že mi volal šéf soutěže, zda jsem se skutečně přihlásila, protože mu přijde registrační e-mail podivný.

Hned jsem mu řekla, že jsem se nehlásila! Ani to nejde, vzhledem k mé profesi. Pan ředitel to samozřejmě pochopil. Jsem ráda, že mě v tom nenechal vykoupat,“ řekla nám Štěpánka, která má strach, aby někde dotyčného nepotkala.

Půjde na policii?
Fingerhutová teď řeší, jestli vše oznámí na polici. „Zatím jsem se nerozhodla. Bylo mi totiž řečeno, že přihlášení do nějaké soutěže není trestně postižitelné. Jiná věc je, co mi ten člověk píše na Facebooku, byly to nechutné zprávy,“ popsala herečka.

„Není to ale první případ, kdy mě takhle někdo stalkuje a dokonce se snaží přidat do přátel členy mé rodiny, třeba maminku. Doufám, že dotyčný – nebo dotyční – jsou neškodní,“ věří Štěpánka.

Seriálová hvězda
Fingerhutovou také můžete znát z kriminálních seriálů Mordparta, Oběť, Pustina nebo V.I.P. vraždy.

Na video s Fingerhutovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
14. 7. 2017 • 16:18

Jen si těch nechuťáren trošku užij, holčičko. Ale na Policii v každém případě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.