Gott v bolestech, převoz na sál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott v bolestech, převoz na sál!

Gott je poslední dobou ve špitálech jako doma...
Gott je poslední dobou ve špitálech jako doma... (archív Blesku)

Karel Gott (77) zdárně přemohl rakovinu mízních uzlin, přesto opět skončil na operačním sále. Podle informací Blesku se jednalo o akutní zákrok.

Deníku Blesk se podařilo zjistit, že Karel Gott byl minulý týden čtyři dny hospitalizován v pražské Nemocnici na Homolce, kde byl registrován pod falešným jménem.

„Ano, mohu potvrdit, že pan Gott byl v Nemocnici Na Homolce na dlouho dopředu plánované operaci páteře. Jednalo se o problém s ploténkou,“ potvrdila Gottova mluvčí Aneta Stolzová Blesku právě v den, kdy měl být Slavík propuštěn z nemocnice. O tom, že informace o jeho hospitalizaci je pravdivá, svědčí fakt, že zpěvák zrušil minulý týden účast na několika akcích.  „Pan Gott je v pořádku doma a v následujících dnech ho čekají rehabilitace,“ doplnila jeho mluvčí.

„V době hospitalizace pana Gotta se minulý týden konala porada jeho nejužšího týmu, který rozhodoval, co s nasmlouvanými koncerty. Byla u toho Ivana, produkční Sekaninová, manažerka Stolzová a ještě klavírista Pavel Větrovec. Do Slavíků bylo vše zrušeno,“ prozradil Blesku zdroj ze zpěvákova okolí .„Necítím se na to a toto jsem také pořadatelům Slavíka řekl už před několika týdny,“ řekl Blesku Gott, který byl v tu chvíli už v domácím léčení.

Karlu Gottovi lékaři operovali páteř už jednou – a to v roce 2010. „Tehdy jsem měl zúžený páteřní kanál, což vedlo k útlaku nervů vedoucích k dolním končetinám. Navíc se mi udělala cysta, která tlačila na míchu, a mezi čtvrtým a pátým bederním obratlem jsem měl takové výrůstky, které byly dalšími viníky mých velkých bolestí. Tentokrát šlo o operaci ploténky, což je standardní záležitost,“ řekl včera Gott Blesku.

Vše o Karlu Gottovi si přečtěte ZDE!

 



Přečtěte si
-bello-
9. 11. 2016 • 08:27

hanainge Fakta jsou taková, že manažerem života Gotta je kde kdo, jen ne on sám !

-bello-
8. 11. 2016 • 12:12

vilda696

-bello-
8. 11. 2016 • 12:10

ivanak Ivano, tiskovou mluvčí Gottovi převážně dělá ta jeho " mediálně " vzdělaná Bc. z Univerzity J.A.Komenského manželka Ivana. Nelze od ní čekat ucelenou myšlenku

-bello-
8. 11. 2016 • 12:04

No tak, výhřez plotýnky nemusí být hned na operaci a v Motole máte přehled čekacích lhůt na neurochirurgii.Cca půl roku se čeká. Jenže jemu by to udělali hned, ale nechtěl, aby se na něho zapomnělo , tak hned koncerty.A taky musel čekat , až se tělo sebere z té rakoviny.Takže z nouze ctnost. Pokud měl operovatelný zúžený kanál ( někdo chudák trpí, protože pro poly-postižení operovat nelze ) pak byl minimálně 4 měsíce mimo provoz. A že jsem to ani nepostřehla

ivanak
8. 11. 2016 • 09:52

Měl dlouho plánovanou operaci a nasmlouvané koncerty,které teď musí rušit.Tak nevím,co měl dříve nasmlouvané,že by přece jen ty koncerty?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.