Nečekané! Gott řekl Zemanovi "ANO" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané! Gott řekl Zemanovi "ANO"

Gott zazpívá Zemanovi!
Gott zazpívá Zemanovi! (Foto: Karel Kopáč, Pavel Machan, ara)

Už tento pátek se ve Španělském sále sejdou příznivci Miloše Zemana (72). Hlavní překvapením celého večera bude Karel Gott (77).

Ten totiž o půlnoci zazpívá své největší hity. „Mohu potvrdit, že pan Karel Gott dostal nabídku vystoupit na plese prezidenta republiky, a pokud to zdravotní stav dovolí, tak vystoupí,“ potvrdila informaci Blesku Gottova mluvčí Aneta Stolzová. Je se tedy opravdu na co těšit. Slavík totiž veřejně koncertuje jen málo.

Mistr ale rozhodně nebude jediný, kdo přijal pozvání na tuto velkolepou akci. Ples bude moderovat Libor Bouček. Začne předtančením prezidentského páru a bude následovat kulturní program, kde vystoupí Helena Vondráčková a Václav Neckář. Lístek na ples stojí 8 tisíc korun a výtěžek jde na Fond ohrožených dětí, alias Klokánky a také Nadační fond Ivany Zemanové.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
ararat
25. 1. 2017 • 12:05

Alena Ponistova bello slova co používá ararat vystihuje její charakter.Nevím jestli je vůbec člověk.Jen se nenechte vytočit,ona se v tom libuje.Pokud vy máte 130 kg,tak ta musí mít 300. a to nemluvím o jejím ksichtu,proto ta nenávist v ní jen kype ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ponistová ty jsi tak,ale tak hloupá až mě přívádíš do stavu,kdy se tady s kamarádkou smějeme až slzíme.Neboj jsem člověk co se na rozdíl od tebe já dělám něco pro lidi,ale blbcům se musím zasmát,a ty mezi blbce patříš.Že má Sommerová 130 kg je pravda,řiť má jako autobus vlasy černé a dlouhé, prsa ji dělají z těla krednec hahaha proto měla inzeráty na kouření penisů.Ponistová můj ksicht je udržovaný v čistotě a nemám beďáry jako ty,Tak že zales styď se lhářko a kdo lže i krade.To znáš že Ponistová.Tam se starej o svý malý spratky a drž hubu.

ararat
21. 1. 2017 • 08:20

Alena Ponistova bello slova co používá ararat vystihuje její charakter.Nevím jestli je vůbec člověk.Jen se nenechte vytočit,ona se v tom libuje.Pokud vy máte 130 kg,tak ta musí mít 300. a to nemluvím o jejím ksichtu,proto ta nenávist v ní jen kype. +++++++++++++++++++++++++++ Ponistovámty jaký charakter,ty jsi prdlá až na půdu.Čteš si po sobě co píšeš zrovna ty,tam se pozná charakter jak chceš poučovat,vzdělané lidi,uvědomuješ si právě ty co zde vybliješ ty neupravená šmudlo?Já na rozdíl -BELLU- znám a vím jak vypadá a co je to zač,což ty říci nemůžeš,jsi jenom omezený troll...mohu tě ujistit že 300 nemám ,byla by ze mě už selebritááááá a ksicht,no o proti tobě jej mám bez běďáru o sebe pečuji na rozdíl od tebe viz: tvůj profil ty než něco stupidního napíše tak s to po sobě alespoň přečti.Šmudlo

ararat
20. 1. 2017 • 07:11

-bello- 20. 01. 2017 01:21 chciplíno,jenom tebe zase nikdo nikde nepozval co?...proto jsou všichni zase blbí,no ty bys tam ale vypadala ze 130 kg gerontko tlustá obludo

bobes.6@seznam.cz
20. 1. 2017 • 03:59

Je mi to u ***e ja musim jit makat rukama...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.