Letní sídlo Paroubkových: Takhle si v Řecku užívají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Letní sídlo Paroubkových: Takhle si v Řecku užívají!

Paroubkovi s sebou nezapomněli vzít ani čtyřnohé miláčky.
Paroubkovi s sebou nezapomněli vzít ani čtyřnohé miláčky. (Facebook, Archív Aha, Ladislav Křivan)

Z Jiřího (63) a Petry (42) Paroubkových se stali úplní venkovani. Léto tráví v domě v Řecku a Péťa místo kuchyně radši používá gril.

„Máme to tu moc rádi. Lítáme sem skoro na celé léto,“ prozradila Petra pro Blesk TV Magazín. „Nijak jsme nerekonstruovali. Žijeme tady jako na vesnici a skromně. Bazén jsme ani nedělali – nemělo by to cenu! Pláž je v docházkové vzdálenosti.“

Když zrovna nejsou na pláži, rádi si posedí na zahradě. „Moc rádi grilujeme. Skoro celé léto – zeleninu mají v Řecku luxusní,“ řekla krásná blondýna s tím, že na vaření v kuchyňce jí moc neužije. Paroubkovi se do Řecka na léto už téměř přestěhovali. Doma nenechali ani domácí mazlíčky. „S sebou jsme vzali i pejsky – letadlo zvládají skvěle. Na zahradě jsou tu jako v ráji a Jirka se tu našel. Dokonce zahradničí. Vevnitř máme jen velkou sedačku. Jinak zařízení je spíš takové to letní – typicky chatové,“ dodává manželka bývalého premiéra.



Přečtěte si
jity
30. 7. 2016 • 09:23

O Petře jsem si myslela, že není nic hytrého, ale opak je pravdou. Neni vůbec hloupá žena, je to vzdělaná dáma a do koho se zamilovala její věc a naše zbytečná starost.

-bello-
30. 7. 2016 • 00:23

Petra Paroubková se mi líbí.je chytrá, hezká a vtipná a skromná holka.Je bez skandálů a holt ho má ráda.S tím nic nenadělá.Její výraz " sexy mozek " se ujal a mně se líbí.Je totiž vtipnej a mnohoznačnej Fotka je stará a v AHA jsou ukrutní blbci, nedají si práci ani aktualizovat.Ale holt současnou nemaj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.