Brzobohatý & Kuchařová: Svatba plná kiksů! Co všechno se nepovedlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brzobohatý & Kuchařová: Svatba plná kiksů! Co všechno se nepovedlo?

Na focení po obřadě se zula a hedvábí na sukni začalo poletovat.
Na focení po obřadě se zula a hedvábí na sukni začalo poletovat. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, David Malík, Marek Pátek)

Nezapomenutelná podívaná za pět mega! To byla čtvrteční svatba Taťány Kuchařové (28) a Ondřeje Brzobohatého (33) přejmenovaného na Gregora. Víc než příjmení manželů a limuzíny za miliony se ale během celého obřadu i po něm řešily nevěstiny nohy. Miss World 2006 totiž ukázala víc, než chtěla. A na konto si kvůli odvážným šatům za desetitisíce připsala další titul: Miss Necudná nevěsta 2016.

V hlavní roli nohy
Když Táňa vystoupila u baziliky Nanebevzetí Panny Marie na pražském Strahově z luxusního mercedesu, způsobila velký rozruch obřím rozparkem. Šaty z dílny její dvorní návrhářky byly nejen luxusní, ale hlavně hodně odvážné. Model, jehož cena se pohybovala okolo 80 000 korun, odhalil nejen bujný dekolt, ale i celé modelčiny nohy. Při rychlé chůzi navíc nevěsta vstoupila do kostela levou nohou, což prý přináší smůlu!

Nešťastné boty
Při vystupování z auta se stal ale ještě jeden trapas. Táňa zvolila páskové střevíčky, v nichž předvedla zničené prsty s nevzhlednými výrůstky. Ty jsou s největší pravděpodobností způsobené častým nošením lodiček na vysokém podpatku. A to byl zřejmě také důvod, že se Táňa vysokých podpatků hned po obřadu zbavila a raději chodila bosa!


Popelka bez střevíčku
Pokud nefoukal vítr, Miss World 2006 působila jako princezna, když se ale na focení po obřadě zula a hedvábí na sukni začalo poletovat, působila spíš jako víla po proflámované noci na palouku. Bosa ale nebyla sama. Stejně jako ona nevydržela na podpatcích ani její tchyně Hana Gregorová (63), která měla díky svému ženatému zajíčkovi Ondřeji Koptíkovi (31) nejen doprovod, ale také nosiče.

Hogo fogo příjezd
A nešetřilo se ani na ženichovi. Ondřej, který přijel před kostel jako první luxusní limuzínou BMW 750L v hodnotě téměř tři miliony korun, měl stejně jako Táňa doprovod ochranky. Kdo šel včera kolem, mohl si myslet, že se zde žení nebo vdává hollywoodská hvězda.
Veselka za 5 mega
Vozový park cca 5 000 000 Kč
Oblečení pro nevěstu cca 80 000 Kč
Svatební kytice cca 2 000 Kč
Oblečení pro ženicha cca 15 000 Kč
Celkem 5 097 000 Kč

5 svatebních trapasů
Trapas č. 1: Bílá konkurence
V bílém by na svatbě měla být jen nevěsta. To ale ve čtvrtek vůbec nectila přítelkyně tanečníka ze StarDance Jana Ondera (31). Také oblékla bílé šaty a kdokoliv si ji s nevěstou mohl splést. Trapas č. 2: Zničený deštník
Jakmile se před kostelem objevil luxusní bavorák s ženichem, strhla se pěkná mela. Aby ho ochranka zakryla, rozevřela okolo něj deštníky, ale tlačenici jeden z nich neustál.

Trapas č. 3: Tajnosti s obřadem
Snoubenci se tak moc snažili utajit svatbu, že všem pozvaným prozradili dopředu jen termín konání. „Kde se bude obřad odehrávat, jsem se dozvěděl až hodinu před ním,“ prozradil Petr Vágner (38).

Trapas č. 4: Osahávání na veřejnosti
Snad větší pozornost než snoubenci přilákala matka ženicha Hana Gregorová se svým o 32 let mladším přítelem. Netajili se láskyplnými city ani polibky a doteky. Došlo i na ruku na prsou.

Trapas č. 5: Strašidlo Strach
Kdyby se volil nejnevhodněji oblečený svatebčan, na plné čáře by vyhrál režisér Jiří Strach (42). Sluneční brýle na gumě nesundal z krku ani při focení s novomanželi. A nestálo mu ani za to obléct si košili.



Přečtěte si
-bello-
5. 7. 2016 • 00:48

krllo proč závist? Dyť ta veselka je jak z komiksu

krllo
2. 7. 2016 • 22:56

Závist škeblí z redakce AHA ??

svatadala
2. 7. 2016 • 11:49

Namyšlená ho-va-da se skrývají pod deštníky. Vždyť nikoho nezajímají, jen oni sami si hrají na důležité lidi. Grogorka s tím slohou, co jí nosí boty je taky nevkusná a nesoudná, to jí ndochází, že je to láska k vile a prachům. Jak by mohl milovat jen tak scvrklou střenu, fuj, hnus. Povedení rodinka. Pan Brzobohatý se červerná a stydí za ně i v hrobě.

znalec
2. 7. 2016 • 10:12

že svatba nebyla za 5 mega je jasné, že nevěstě pomalu krása ubývá je jasné taky, ale ta stará ordinérní rachomejtle s kolouškem mladším než vlastní syn, to je hnus naprosto nepopsatelný, fuuuj....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.