Tuňáková pomazánka bude skvělá na chlebíčky!

Štědrovečerní večeře, pohoštění pro návštěvy, pochoutky k silvestrovskému veselí... Každoročně přemýšlíme, čím oživit sváteční tabule. Tentokrát jsme pro vás připravili recepty na netradiční bramborové saláty, slané dobroty k pivu či vínu a míchané nápoje, s nimiž rozjedete každou párty. Krásné svátky!
POTŘEBUJETE: 2 konzervy tuňáka v rostlinném oleji, 2 polotučné tvarohy (à 200 g), 1 větší cibuli, sůl, mletý pepř, kremžskou hořčici, 1 citron, celozrnnou bagetu
POSTUP:
Z tuňáka po otevření vylijeme přebytečný olej a vyklopíme do misky, přidáme tvaroh, 2 lžíce kremžské hořčice a najemno nakrájenou cibuli. Osolíme, opepříme a dochutíme šťávou z poloviny citronu. Pomazánku namažeme na plátky celozrnné bagety a dozdobíme podle chuti citronem nebo bylinkami.
Více receptů najdete v tištěném Aha pro ženy!