Olivová pomazánka? Vyzkoušejte olivové paté!

Štědrovečerní večeře, pohoštění pro návštěvy, pochoutky k silvestrovskému veselí... Každoročně přemýšlíme, čím oživit sváteční tabule. Tentokrát jsme pro vás připravili recepty na netradiční bramborové saláty, slané dobroty k pivu či vínu a míchané nápoje, s nimiž rozjedete každou párty. Krásné svátky!
POTŘEBUJETE: 500 ml balení vypeckovaných černých oliv, 2 stroužky česneku, čerstvý rozmarýn, mandle nebo ořechy
Postup: Olivy, česnek nakrájený na tenké plátky, rozmarýn a nasekané mandle vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladkou směs. Můžeme podávat klasicky na vece či rohlíku, hodí se i na opečený chléb či jakékoli slané sušenky bez příchuti.
Více receptů nejen na pomazánky najdete v tištěném Aha! pro ženy.