Koho letošní rok rozdělil: Neslavné rozchody slavných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Koho letošní rok rozdělil: Neslavné rozchody slavných

Dara Rolins (45) a Rytmus (41)
Dara Rolins (45) a Rytmus (41) (archiv Blesku)

Nebývají jednoduché a někdy i hodně bolí. Pro někoho ale mohou znamenat začátek nového života a nové štěstí. Takové byly i rozchody slavných v roce 2018. Deník Aha! je celý rok mapoval a tady máte jejich přehled.

SHOWBYZNYS

Dara Rolins (45) a Rytmus (41)

Po sedmi letech se zpěvačka a raper na začátku roku rozešli. Dara dlouhou dobu cítila, že to mezi nimi není ono, a doufala, že i nadále zůstanou přáteli. Ale omyl. Patrik Vrbovský na ni útočí, jak to jen jde, a vyznává lásku snoubence Jasmině Alagič (29).

Kateřina Hrachovcová (44) a Jan Herčík (60)

Po třináctiletém manželství přišel krach. O tom, že vztah herečky s veterinářem prochází krizí, si cvrlikali vrabci na střeše už několik měsíců. Za bolestným rozchodem stojí nová žena, kterou už si Herčík k sobě nastěhoval.

Laďka Něrgešová (42) a Jaroslav Plesl (45)

Moderátorka TopStaru a novinář spolu nežijí už od loňského léta. Jedenáctileté manželství nezachránilo ani narození druhého dítěte. Opuštěná Laďka však musela zůstat silná nejen kvůli dvaadvacetiměsíční dceři Medě, ale i devítiletému synu Adamovi. V dubnu byli rozvedeni.

Eva Burešová (24) a Michael Krásný (34)

Necelý rok po narození syna Nathaniela zůstala seriálová a muzikálová herečka Eva Burešová sama. „Byli jsme nejlepší kamarádi. Jenže po narození syna to partner přestal zvládat,“ vysvětlila, proč ho opustila.

Jiří Pomeje (54) a Andrea Pomeje (30)

Po boji s rakovinou se herci rozpadlo manželství se sexy dýdžejkou, která už dál nemohla snášet jeho alkoholové excesy. Podala žádost o rozvod, kterou ale stáhla, jakmile zákeřná nemoc udeřila znovu a v daleko větší síle.

Richard Genzer (52) a Markéta Jiránková (42)

I když jejich vztah připomínal jízdu na horské dráze, tak se vždy k sobě vrátili. Ale teď je to definitivní. Richard a Markéta se rozešli, přitom ji více než před rokem požádal o ruku.

Nikol Štíbrová (31) a Martin Kyncl (31)

Vztah herečky a moderátorky nevydržel ani rok po porodu jejich syna Mathiase, který přišel na svět 31. července 2017. Dál ale kvůli společnému potomkovi zůstávají přátelé a fungují jako rodiče.

Eliška Bučková (29) a Jakub Vágner (36)

Modelka a rybář spolu randili tři roky, ale neshodli se na svých plánech do budoucna. Zatímco Jakub chtěl cestovat po světě, Eliška zatoužila po rodině. Rozešli se jako přátelé a těmi i zůstali.

Nela Boudová (51) a Saša (45)

S partnerem Sašou zpečetili vztah na pláži ostrova Fuerteventura, kde má Nela druhý domov, před necelými dvěma roky! A mezitím dokonce adoptovali dceru (8), přesto se jim rozvod nevyhnul.

Vojta Kotek (30) a Valerie Rónová (26)

Poznali se loni v březnu na oslavě sedmdesátin Jiřího Bartošky a zamilovali se do sebe. Vypadalo to, že ve Valerii Rónové, dceři akademického sochaře Jaroslava Róny, konečně našel tu pravou. Ale po několika měsících vztah zkrachoval.

Jiří Mádl (32) a Zuzana

Jiří se s půvabnou blondýnkou Zuzkou, která nebyla z branže, dal dohromady během cestování po Vietnamu v roce 2016. Dlouho ji tajil, až o rok později ji vyvedl do společnosti. Chtěl s ní založit rodinu, ale přišel rozchod.Hana Vagnerová (37) a Martin Žiar Herečka je sama. Tři roky byla zasnoubená s kameramanem Martinem Žiarem, ale místo svatby přišel rozchod. A tak se naplno pustila do budování kariéry v zahraničí.

Michaela Nosková (35) a Ondřej Bábor (27)

Zpěvačka definitivně odešla od manžela Ondřeje Bábora. Stalo se tak teprve rok po jejich »svatbě« na Srí Lance. Sňatek ale nikdy v Česku nelegitimizovali, takže se ani nemusí rozvádět.

Felix Slováček ml. (35) a Michaela Zemánková (37)

Synovi Felixe Slováčka (75) a Dády Patrasové (62) se rozpadl vztah. Mladý muzikant a zpěvačka byli prý každý jiný. Mají spolu dvouletého syna Slavomíra Rafaela.

POLITIKA

Václav Klaus ml. (49) a Lucie Klausová (33)

Syn českého exprezidenta a poslanec ODS se v březnu rozvedl s Lucií. On a mladší brunetka spolu mají dceru Elišku (5). Svoji byli teprve pět let, důvodem konce manželství měla být nevěra manželky. Pro Klause ml. je to druhý neúspěšný sňatek.

Bohuslav Sobotka (47) a Olga Sobotková (37)

Expremiérovi neslavně skončila politická kariéra, stres odneslo i manželství s Olgou. Po patnácti letech pohromadě je v září rozvedl soud. Mají spolu dva nezletilé syny.

Martin Nejedlý (52) a Alexandra Nejedlá (43)

Zda už jejich manželství skončilo i úředně, kontroverzní poradce prezidenta Miloše Zemana (74) neřekl. Do společnosti ale chodí ruku v ruce s manželkou svého trestně stíhaného kamaráda, pohlednou Zuzanou Mikyskovou (37).

ZAHRANIČÍ

Jennifer Aniston (49) a Justin Theroux (47)

Herci spolu natočili dva filmy, po tom druhém s názvem Wonderlust spolu začali v roce 2011 chodit a o rok později se zasnoubili. Letos se Jennifer a Justin rozvedli, ovšem ujistili, že zůstávají přáteli.

Pavlína Pořízková (53) a Ric Ocasek (74)

Česká supermodelka a americký hudebník se rozvedli po 28 letech manželství. „Naše rodina vždy byla a stále je jako dobře fungující auto, ale můj manžel a já už spolu nebudeme šlapat do pedálů,“ vzkázala Pavlína.

Jennifer Garner (46) a Ben Affleck (46)

Pár rozvod poprvé oznámil už v roce 2015, Affleck totiž údajně Jennifer zahýbal s chůvou Christine Ouzounian. Opakovaně se dávali dohromady, ovšem letos v říjnu už nekončící krize vyústila v rozvod.

Robert De Niro (75) a Grace Hightower (63)

V roce 1999, dva roky po svatbě, se jeho manželství s Grace Hightower dostalo do takové krize, že oscarový herec Robert De Niro požádal o rozvod. Potíže tehdy odvrátili, před pár týdny však jejich vztah ztroskotal definitivně.

Amber Heard (32) a Elon Musk (47)

Šéf Tesly a bývalka Johnnyho Deppa (55) spolu poprvé začali a záhy i přestali chodit loni. Pak se opět dali dohromady, ovšem letos v únoru vztah zkrachoval definitivně. Rozchod inicioval Musk.

Paris Hilton (37) a Chris Zylka (33)

Profesionální celebrita se s hercem zná už osm let, letos v lednu požádal Chris Paris o ruku. Jenže pouhých deset měsíců po zásnubách Paris vztah ukončila... Prý na ni bylo vše až moc rychlé.

Jenna Dewan (38) a Chaning Tatum (38)

Herecký pár se potkal už v roce 2006 při natáčení filmu Step Up. »Před bohem« svůj vztah učinili oficiálním v roce 2009 a v roce 2013 se jim narodila dcerka Everly. Letos v dubnu ale překvapivě oznámili rozvod.

Ariana Grande (25) a Mac Miller (†26)

Rapper, zpěvák a producent Arianu miloval a o jejich lásce dokonce skládal písně. Vztah ale letos, údajně kvůli přepracovanosti, ukončili. Mac poté v září zemřel na předávkování.

Ariana Grande (25) a Pete Davidson (25)

Zpěvačka s komediální hvězdou Petem začala chodit ihned po dlouhém vztahu s Macem Millerem. V červnu oznámili zásnuby, jenže už v říjnu bylo vše jinak. Ariana vztah ukončila.

SPORT

Jakub Voráček (29) a Nicole (28)

Velkou zámořskou lásku neslepilo ani mimčo. Malého Jakea nechal hokejista bydlet na předměstí Filadelfie s Nicole, zatímco sám se odstěhoval do centra města. „S Nicole spolu nejsme, víc bych to nechtěl řešit,“ pravil »Voras«, který už randí s Češkou Markétou.

David Kraus (38) a Barbora Strýcová (32)

Vášnivý vztah skončil ještě bouřlivějším rozchodem! Zpěvák a syn Jana Krause (65) tenistku obvinil z nevěry a tvrdě na ni zaútočil: „Je mi ukradená, jenom nesnáším lži a s*áčovství!“ běsnil David, zatímco Bára už se za ruku držela s novým klukem Petrem.

Tomáš Plekanec (36) a Lucie Vondráčková (36)

„Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ oznámil hokejista. Začala tím ale válka. Jediné, co tak Plekancovi dělá radost, je jeho nová partnerka – tenistka Lucie Šafářová (31)!

 Plekanec má trumf v rozvodu s Vondráčkovou! A jak léčí Pomejeho rakovinu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.