Smrt herecké legendy: Odešla Jana Štěpánková (†84)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt herecké legendy: Odešla Jana Štěpánková (†84)!

Jana Štěpánková zemřela.
Jana Štěpánková zemřela. (archiv Blesk)

Když herečka Jana Štěpánková skončila na jednotce intenzivní péče, těšila se, že letošní Vánoce prožije s rodinou doma. Bohužel tomu tak nebude. Podle informací Blesku herečka v úterý zemřela.

„Horečky nemám, ale mám k tomu zápalu ještě plicní embolii a je mi moc mizerně. Nevím vůbec, jestli to se mnou bude ještě někdy dobrý,” posteskla si ještě před měsícem Jana Štěpánková, která tehdy věřila, že letošní svátky prožije s rodinou. „Budou mne obskakovat, opečovávat a já nebudu dělat vůbec nic. A také že ještě nemohu nic dělat. Jsem ještě příliš slabá, říkali páni doktoři,“ těšila se, jenže její plány překazila smrt.

Osudnou se herečce měla stát krevní sraženina. Tyhle nebezpečné útvary se nejčastěji vytvoří v žilách dolních končetin a pánevních žilách. Podle informací Blesku zemřela v úterý 18. prosince. „Měla jít na svátky domů, ale přišla náhlá embolie,“ řekl pro iDnes její herecký kolega Tomáš Töpfer(67).



Přečtěte si
vigela
21. 12. 2018 • 15:08

Skvělá herečka, krásná žena. Upřímnou soustrast rodině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.