Zvláštní vztahy v rodině Jany Štěpánkové: Odkopnutá manželka posílala mateřské mléko nové ženě svého exmanžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvláštní vztahy v rodině Jany Štěpánkové: Odkopnutá manželka posílala mateřské mléko nové ženě svého exmanžela!

Jana Štěpánková
Jana Štěpánková (Foto pro Aha! - archiv ČT, ara)

Život je někdy neskutečně složitý, osudy lidí jsou propletenější než břečťan, o radost i neskutečnou bolest nikdy není nouze. Velmi zajímavý životní příběh má na kontě i rodina herečky Jany Štěpánkové (79), jak se vypráví v knize Aleše Cibulky Černobílé idoly 3.

Jana Štěpánková se narodila herci Zdeňku Štěpánkovi (†71) a jeho ženě Eleně. Když jí bylo šest let, stalo se to, co řadě manželství – přišel rozvod. Její tatínek si našel novou ženu – Soňu Grossovou a narodil se jim syn Zdeněk, jenž však ve třech měsících zemřel…

Janina maminka Elena si mezitím také našla nového muže, by jím lékař. A jim se narodila dcera Kateřina v době, kdy se jejímu exmanželovi Zdeňkovi a Soně narodil syn Martin. Jenže nová manželka Zdeňka neměla pro malého Martínka žádné mléko a nemohla kojit. A víte, kdo jí pomohl? Janina maminka Elena. Ta totiž měla pro malou Kateřinu mléka až moc, tak ho nové ženě svého exmanžela každý den posílala.  Neuvěřitelné!

Sama Jana Štěpánková to vysvětluje tím, že v jejich rodině byly vztahy vždy perfektní a i rozvod proběhl v klidu. „Lidé na sebe při rozvodu většinou plivou a jsou na sebe zlí. U nás ne. Prostě se rozešli dva inteligentní lidé,“ řekla herečka v Cibulkově knize.



Přečtěte si
ferdinand6
7. 8. 2014 • 01:32

Vzhledem k tomu, že tenkrát ještě nebyly odsávačky a muselo se ručně, klobouk dolů před paní. Zkusila jsem jednou takhle ručně mordovat nalitá prsa a bolest teda neskutečná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.