Jako vejce vejci: Neuvěřitelně podobní potomci slavných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jako vejce vejci: Neuvěřitelně podobní potomci slavných!

Ilja Prachař (†81) a vnuk Jakub Prachař (32)
Ilja Prachař (†81) a vnuk Jakub Prachař (32) (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, Petr Novotný, herminapress.cz, showpix.cz, Pavel Machan, ara)

To je ale podoba! Děti slavných se pomalu ani nemusí představovat, protože už jejich vzhled je jasnou vizitkou. Geny jsou prostě geny. Podívejte se, jak vypadá syn Jany Štěpánkové (81), komu je podobná dcera Martina Zounara (48) a komu se nejvíc blíží Jakub Prachař (32).

Herečka Jana Štěpánková (81) a syn Jan Dudek (52)
Záskok za Královou
Podoba syna a matky je tak markantní, že Jan mohl klidně místo maminky zaskočit jako doktorka Králová v Nemocnici na kraji města. Otec byl režisér Jaroslav Dudek (†68). Ve šlépějích svých slavných rodičů se ale jediný potomek nevydal. Vystudoval matematicko-fyzikální fakultu. „V dětství se mi divil, jak mohu hrát každý večer v divadle stejnou věc,“ svěřila se Štěpánková.

Herečka Carmen Mayerová (71) a dcera Tereza Kostková (39)
Německo-španělská krev
V Carmen se mísí německá a španělská krev. Pochází z ostrova Mallorca. Vedle Terezy má ještě dceru z prvního manželství Kateřinu, po tátovi Hornyšovou. Terčiným otcem je herec Petr Kostka (77). Profesi podědila Tereza po obou rodičích, ale podobou je celá její krásná cizokrajná maminka.


Herečka Barbora Srncová (46) a dcera Emma (19)
Kopie Rampepurdy
Představitelka Rampepurdy ze seriálu Bylo nás pět si zřejmě porodila vlastní dvojče. Usměvavou Emmu má herečka se švédským kadeřníkem Kaare Kvevikem. Po rozvodu měli dceru ve střídavé péči, takže Emma zná dobře i tátovu současnou švédskou rodinu a brášku. Bára je už 10 let vdaná za herce a zpěváka Petra Rajcherta (47).

Ilja Prachař (†81) a vnuk Jakub Prachař (32)
Trautenberkův vnuk
Jakub Prachař (29) jako by z oka vypadl svému dědečkovi, který tak nezapomenutelně hrál Trautenberka v Krkonoškých pohádkách. Zvláštní je, že podoba si počkala až na druhou generaci, Iljův syn David (57) otci tak podobný není. „Děda byl doma spíš introvert, zato mezi lidmi svým suchým humorem bavil společnost,“ vzpomíná Kuba.

Herečka Jana Bernášková (35) a dcera Justýna (9)
Celá maminka
Justýnku, která je mamince neuvěřitelně podobná, má Jana s divadelním režisérem Davidem Drábkem (45). Měli o dítě spory, ale už je zažehnali. „Jsme úplně v pohodě, vše je skvělé,“ řekla Aha! hvězda seriálu Vyprávěj. Nyní je šťastně vdaná za scenáristu Rudolfa Merknera (42). Drábkovi naopak zkrachovalo i druhé manželství – s herečkou Henrietou Hornáčkovou (32).

Herec Martin Zounar (48) a dcera Claudie (7)
Tátova holka
Bob Švarc z Ordinace v růžové zahradě se ve své jediné dceři Claudii, která vypadá jako jeho odlitek, vidí. Taky jí dal hvězdné křestní jméno, takže pokud se holčička vydá v tátových stopách, bude se na plakátech pěkně vyjímat. Maminkou Claudie je produkční Tereza Brdičková. Pár tají, zda spolu ještě žije, nebo jestli se už rozstěhovali.



Přečtěte si
-bello-
20. 4. 2016 • 00:58

ararat jak jsem řekla, jsi jen lejno na mé podrážce

ararat
19. 4. 2016 • 13:48

-BLBÁDONO- co je ti do toho,sama jsi širší jako delší,tak to je ta pravá co někoho kritizuje...lopato.

-bello-
19. 4. 2016 • 11:49

Fotka Prachaře od Špagáty je ze kdy?Dyť je dnes dvojnásobně širokej

ararat
19. 4. 2016 • 09:01

Podoba je až neuvěřitelná..super

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.