Svěrák (82) obviněn ze zneužívání dětí: Spravedlnosti se nedomůžete, zoufá si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svěrák (82) obviněn ze zneužívání dětí: Spravedlnosti se nedomůžete, zoufá si

Zdeněk Svěrák se zatím spravedlnosti nedomohl.
Zdeněk Svěrák se zatím spravedlnosti nedomohl. (Blesk:Daniel Cernovsky)

Před pěti lety se začala prostřednictvím sociální sítě Facebook šířit falešná zpráva, že Zdeněk Svěrák zneužíval děti. Ke znásilňování prý mělo docházet v pauzách při natáčení oblíbených pořadů pro děti. Populární herec a textař teď prozradil, jak to s touto nepříjemnou kauzou vypadá.

Děsivá obvinění se objevila na facebookové stránce Znásilnil mě Zdeněk Svěrák, autor stránky zde Svěráka obviňoval z toho, že při práci s Jaroslavem Uhlířem a dětským souborem Sedmihlásek, nutil mladé chlapce, aby mu sahali na penis. Na internetu se dokonce objevila výzva, aby se ozvali další poškození.

Není divu, že se Jan Svěrák už před pěti lety obrátil na policii, aby začala jednat. „Na policii mi řekli, že sice mohou prostřednictvím svých lidí přesně zjistit, z jakého konkrétního počítače to bylo napsáno, a mohou se dobrat pachatele, ale taky mi řekli, že tento případ není tak závažný, aby se jím vůbec zabývali,“ svěřil Svěrák týdeníku Sedmička.

 „Situace se má tedy tak, že dnes si o vás může kdokoli cokoli vymyslet, pomlouvat vás, šířit poškozující lži – a ten člověk ze všeho vyjde bez trestu, zatímco mně to mohlo zničit kariéru,“ prozradil Svěrák. „Spravedlnosti se nedomůžete,“ dodal naštvaně.

 Zdeněk Svěrák slaví 80! Jak dnes vypadají slavná místa z jeho filmů?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petrw
4. 11. 2018 • 14:50

je to nesympaticky chlap divny .... ty jeho vbejsplechy co natocil nesnasim.. a furt delal s detma ..neverim mu!kulda uz dostal spravedlivy trest

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.